Răzvan Fodor, motivul amuzant pentru care poartă ochelari de soare chiar și atunci când este înnorat afară

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa foto Instagram

De ce poartă Răzvan Fodor ochelari de soare când afară este întuneric. Motivul explicat chiar de artist.

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Se bucură de un succes imens chiar și în televiziune și poate spune că este un bărbat împlinit. Răzvan Fodor este prezent în mediul online acolo unde comunică des cu fanii lui și le răspunde la toate întrebările. Recent, acesta a explica de ce poartă ochelari de soare chiar și atunci când este înnorat afară. 


„M-a sunat un prieten când mi-a văzut story-ul. E un prieten bun, dar e un idiot, și mi-a zis”Bă, Fodor, de ce ești cu ochelarii de soare”?. Pentru că e întuneric afară, bă băiatule, și îmi dă stare de bine. Caut vara în mine. Înțelegeți? Are logică? Ochii îi am frumoși, adică nu-s bătut, n-am pățit nimic”, a spus Răzvan Fodor, pe InstaStory.


Răzvan Fodor, despre viața de familie 


Răzvan Fodor și Irina sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Relația lor a fost mult timp ținută departe de lumina reflectoarelor și lipsită de scandaluri sau acuzații. Cei doi au pornit totul de la zero, iar acum sunt fericiți și mulțumiți cu ceea ce au realizat. 


Chiar dacă amândoi se pot lăuda cu realizări pe plan profesional au avut grijă ca familia să rămână unită, iar fiica lor să nu simtă lipsa lor. 


"Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată.


Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă", a povestit Răzvan Fodor, în podcastul găzduit de Speak.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel