Răzvan Fodor, mesaj neașteptat în mediul online: "M-am hotărât. E greu". Are legătură cu soția sa

Data publicării:

Răzvan Fodor a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care face referire la soția sa. 

Răzvan Fodor are aproape o lună de când a rămas singur acasă, pentru că soția lui, Irina, a plecat în America Express. Chiar dacă a mai trecut prin această experiență de câteva ori, pentru că soția sa a trebuit să prezinte alte show-uri de pe Antena 1 în diferite țări străine, acesta spune că îi este extrem de greu să facă față treburilor zilnice. Pe lângă proiectele sale de pe plan profesional, actorul trebuie să se ocupe acum și de fata sa, dar și de treburile casnice. Pe această cale, Răzvan Fodor își exprimă toate admirația față de soția sa, pe care o și aplaudă în fața fanilor.

„Sunt singur de aproape o lună de zile, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar asta este pentru neveste(aplauze). E greu...copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

Irina Fodor, alimentul ciudat pe care l-a mâncat în America Express: "Sunt foarte crocanți. Nici nu simți..."

Irina Fodor a trecut prin momente grele în America Express

Recent, soția lui Răzvan Fodor a postat și ea un mesaj pe rețelele sociale, în care spunea cât îi este de greu să stea departe de casă. Mai mult, aceasta a ratat și un moment extrem de important din viața fetei ei, care a absolvit clasa a patra. Vizibil emoționată, prezentatoarea TV și-a exprimat regretul public, în fața fanilor săi. Soțul ei este cel care o ține pe Irina mereu la curent cu lucrurile care se petrec acasă, dar și cu fotografii și poze sugestive.

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă că doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență.

Nu am fost acolo că să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește Răzvan Fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene!â Vine vacanța mare!!!”, a scris Irina Fodor.

De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă în America Express: Ne-am gândit bine și am zis nu. Eram plătiți pe sezon

Irina Fodor a suferit o reacție alergică în timpul filmărilor acestui show

Vedeta și-a surprins fanii și cu o fotografie care i-a îngrijorat pe toți din mediul online. Aceasta a apărut pe rețelele de socializare cu mâna bandajată, în urmă cu puțin timp. Din fericire, nu a fost vorba despre o ruptură, însă Irina Fodor s-a ales cu o alergie la soare extrem de severă. Totul s-a întâmplat chiar dacă aceasta a folosit cremele de protecție necesare.

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor pe Internet.

Gina Pistol, prima reacție după ce s-a anunțat că nu mai prezintă America Express: Îmi lipsește enorm



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel