Răzvan Fodor, enervat la culme de un reprezentant auto. De la ce a pornit totul: ”Nu vrei să faci...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Răzvan Fodor, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Fodor, instagram

Răzvan Fodor a fost scos din sărite de un reprezentant auto. Actorul a povestit de la ce a pornit totul. 

Răzvan Fodor a reușit să fie enervat la cume de către un repezentant auto, chiar într-o benzinărie. Totul a pornit după ce a mers la alimenteze, iar actorul a fost întrebat când își va schimba mașina cu una electrică. Acesta i-a mărturisit bărbatului că nu are de gând să-și schimbe mașina cu una hibrid, deși soția sa, Irina Fodor, deține una.

Răzvan Fodor, enervat la culme de un reprezentant auto

Bărbatul a continuat să insiste în acest sens, lucru care l-a scos din sărite pe Răzvan Fodor. Ulterior, acesta le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, toată pățania din benzinărie.

”Îi știți pe ăia de pun întrebări din alea idioate, când mai faceți un frățior sau o surioară, când vă căsătoriți, ăia de nu vrei să faci Revelionul cu ei. Să știți că s-au mutat în zona auto. În benzinărie, un băiat mă abordează cu Bună ziua, domnule Fodor, îl cert eu și îi spun să nu mă mai domnească, că eu sunt puști, apoi îmi sare la beregată. „Pe când o mașină electrică? Îi zic că mie nu-mi plac mașinile electrice, din aia cu fir nu o să-mi iau niciodată. Am acasă una hibrid, e a soției, e foarte mișto mașina, bravo, 10, dar nu cred în mașina electrică. Un motor mai mic, e de 3.000 asta, nu? Un motor mai mic că așa ucidem planeta. Zi să faci clăbuci, ar fi fost continuarea, dar m-am făcut băiat mare și am fost decent. I-am răspuns și eu în glumă ”să-i vezi pe ăia cu motoare cu 6.000”. Ceau”, a transmis Răzvan Fodor pe rețelele de socializare.

Drama neștiută a lui Răzvan Fodor. A rămas fără tată, la doar 14 ani

Răzvan Fodor și soția sa, Irina, au fost invitați în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, acolo unde au vorbit despre aspecte mai puțin cunoscute din viața fiecăruia, dar și din relația de cuplu. Prezentatorul TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața lui, dar și cum l-a ajutat soția sa să treacă peste momentele grele. 

Răzvan Fodor a mărturisit că tatăl său s-a stins din viață când el avea doar 14 ani. De atunci, prezentatorul tv nu a putut să se mai bucure de sărbători și de tot ce era în jurul lui. Lucrurile s-au schimbat în momentul în care a cunoscut-o pe soția sa, Irina Fodor. 

„Tata s-a încăpățânat să se ducă la cei veșnici, când eu aveam 14 ani. Din momentul ăla Crăciunul s-a dus în altă zonă. Pentru mine nu mai avea niciun… De Crăciun eram pe străzi, treceam și pe la mama, dar eram în petreceri, în distracții. Nu aveam de ce să mă bucur de un brad. Am cunoscut-o pe Irina și primii doi ani nu am avut brad împodobit. Apoi a apărut copilul și lucrurile s-au schimbat', povestește Răzvan Fodor.

Cum l-a ajutat soția lui, Irina, să treacă peste suferință

Irina Fodor a recunoscut că nu știa să gătească, însă soțul ei se prefăcea că îi place mâncarea gătită de ea, ca să nu o facă să se simtă prost. 

„Mânca cu noduri, de rușine ca să nu mă supere. Până la urmă mi-a zis: ‘Știi ce, eu știu foarte bine să gătesc, stai tu liniștită că gătește fratele tău pentru amândoi. Atât de rău, atât de rău. Își aduce aminte orice greșeală culinară făcută vreodată', a mai adăugat Irina Fodor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel