Răzvan Fodor e „Bărbatul Anului”. Soția sa a dezvăluit reacția actorului: „Fetelor, pe mine m-ați nenorocit„

Data actualizării: | Data publicării:
Razvan Fodor, instagram
Descriere foto: Razvan Fodor, instagram

Răzvan Fodor a fost câștigat premiul de „Bărbatul Anului” iar soția sa Irina a povestit care a fost reacția actorului. 

Irina Fodor s-a amuzat, după ce Răzvan a fost nominalizat la premiul de „Bărbatul Anului”, premiu pe care l-a și câștigat. Aceasta povestește plină de haz cum lui Răzvan Fodor i s-a „urcat la cap” acest premiu și a început să vorbească despre el la persoana a treia. Irina s-a mai întrebat dacă „Bărbatul Anului” va fi anul acesta și Moș Crăciun pentru micuțul cuplului.

„A fost soțu’ nominalizat la categoria “Bărbatul Anului”. După aia, a făcut o figură frumoasă și a prins locul întâi pe podium.  Eu sunt foarte fericită și mândră, dar voiam să vă spun, fetelor, că i-ați dat softul peste cap taman acum, de sărbători. Iar pe mine m-ați nenorocit.  A început să vorbească, prin casă, numai la persoana a treia:
“Țuca, îi dai și tu lu’ Bărbatul Anului telecomanda?”
“Țuca, îi găsești lu’ Bărbatul Anului tricoul ăla gri?”
“Țuca, nu ți se pare că Bărbatul Anului arată deosebit azi și merită să-l pupi?”
Copilul își face într-una ordine în cameră, crezând că primim musafiri, sau poate, cine știe, “Bărbatul Anului” ăsta o fi vreun fel de Moș, și să fie pregătită. Acum...o să-l repar, ce să fac, dar vă rog să nu se mai întâmple!”, a transmis Irina Fodor, pe pagina personală de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel