Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Irina Fodor: "Suflet pereche"

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa instagram

Sărbătoare mare în familia lui Răzvan Fodor. Prezentatorul a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani. Cu această ocazie specială, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant.

Astăzi, Răzvan Fodor a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani. Deși acesta se află acasă, iar soția sa, Irina Fodor la filmări în Asia Expres România, sezonul 3, aceasta a ținut să îi transmită un mesaj emoționant, prin care i-a amintit cât de mult îl iubește. Alături de mesaj, aceasta a publicat și trei fotografii cu soțul ei.

„Mi-e dor de el de nu mai pot. Astăzi, e ziua lui și vreau doar să îi repet că e cel mai bun, cel mai frumos, cel mai sensibil, cel mai amuzant și cel mai iubit soț din lume! La mulți ani, suflet-pereche!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

La scurt timp, prezentatorul i-a răspuns soției sale la frumoasa urare: „Dumnezeul nevestelor a fost tare darnic cu mine!! Mulțumesc Țuca și hai mai repede acasă că înnebunesc”, a scris Răzvan Fodor în dreptul mesajului soției sale.

În ciuda faptului că ne-a obișnuit cu veselia sa, Răzvan Fodor a mărturisit pe Instagram că nu obișnuește să-și serbeze aniversarea:

„Da, recunosc e ziua mea azi și nu prea îmi place. De ani de zile nu mă sărbătoresc, nu-mi place să mă sărbătoresc. Găsesc aiurea să mă sărbătoresc că mi s-a mai dus un an din viață și nu sunt depresiv sau anxios. E doar părerea mea”, a declarat Răzvan Fodor pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel