Răzvan Ciobanu ar fi împlinit astăzi 45 de ani. Mesajele emoționante ale prietenilor îndurerați

Data actualizării: | Data publicării:
Răzvan Ciobanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Ciobanu, sursa foto Instagram

Familia celebrului creator de modă este astăzi îndurerată, Răzvan Ciobanu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. 

Astăzi ar fi fost motiv de sărbătoare pentru apropiații lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă ar fi împlinit 45 de ani, dacă nu s-ar fi stins din viață din cauza unui accident rutier, produs în localitatea Săcele, județul Constanța.


„Astăzi ai fi împlinit 45 de ani, Răzvan! Odihnă veșnică!”, „Mi-e dor de tine!”, „Ai grijă oriunde te-ai afla! Ne este dor de tine, om bun și frumos!”, „Ar fi fost ziua ta, acum o sărbătorești undeva unde știu că este mai bine decât aici... zbor lin printre stele”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de apropiați pe conturile de socializare ale lui Răzvan Ciobanu.


Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe data de 28 aprilie 2019, în ziua de Paşte, aproape de orele 23:00. Cauza reală a morţii lui Răzvan Ciobanu a fost dezvăluită de avocata Laura Vicol: 


„Accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre... Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a declarat Laura Vicol în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel