Răzvan Botezatu, sechestrat de un fost iubit: „Mă temeam că mă omoară. Nu știam ce este în stare să facă”

Razvan Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Razvan Botezatu, foto Instagram

Răzvan Botezatu a avut o viață sentimentală extrem de zbucuimată. Prezentatorul Tv spune că a avut parte chiar și de un moment în care a crezut că viața lui se termină. Un fost iubit l-a sechestrat într-o cameră de hotel, încercând să îl convingă să se împace. 

Răzvan Botezatu a fost extrem de discret cu privire la relațiile sale sentimentale. Prezentatorul Tv și-a recunoscut recent orientarea sexuală. Mai mult, vedeta a mărturisit și că a trecut printr-o traumă de neimaginat. Un fost iubit l-a ademenit într-o cameră de hotel, unde l-a ținut captiv pentru 4 ore.

 

 

Prezenutatorul Tv a povestit cum a fost păcălit de un fost iubit să se deplaseze la hotelul la care era cazat, sub pretextul că are nevoie să îl ia de acolo cu mașina, pentru a purta o discuție. Ajuns în camera de hotel, Răzvan Botezatu s-a trezit sechestrat de bărbatul respectiv. 

 ”Mi-a spus clar că nu mai ies din camera de hotel până nu mă împac cu el. Mi s-a făcut, la modul serios, frică, mai ales că știam că este un tip impulsiv. M-a închis, abia am scăpat cu viață, deși atunci mă temeam că mă omoară”, a spus Răzvan Botezatu, pentru FANATIK.

Vedeta mărturisește că s-a temut pentru viața sa și că a încercat să aplaneze situația.

 ”Eram calm la exterior, dar doar pentru că îmi era, la modul serios, frică pentru viața mea. Nu știam ce este în stare să facă… 4 ore am stat sechestrat în camera de hotel. Mi-era frică și să țip, și să fac vreo mișcare greșită, mi-era că îmi dă cu ceva în cap. I-am explicat ore întregi că gestul pe care îl face cu mine nu ne poate apropia, dimpotrivă, ne face să nu mai putem vorbi, să nu mai am încredere în el”, a mai povestit Răzvan Botezatu.

Din fericire, după cele 4 ore de captivitate, prezentatorul Tv a fost eliberat. Chiar dacă  nu a pățit nimic, el spune că a fost o lecție importantă și că nu are de gând să se mai întâlnească în felul acesta cu foști iubiți. 

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 06 mai, 08:55 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play