Răzvan Botezatu, sechestrat de un fost iubit: „Mă temeam că mă omoară. Nu știam ce este în stare să facă”

Data actualizării: | Data publicării:
Razvan Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Razvan Botezatu, foto Instagram

Răzvan Botezatu a avut o viață sentimentală extrem de zbucuimată. Prezentatorul Tv spune că a avut parte chiar și de un moment în care a crezut că viața lui se termină. Un fost iubit l-a sechestrat într-o cameră de hotel, încercând să îl convingă să se împace. 

Răzvan Botezatu a fost extrem de discret cu privire la relațiile sale sentimentale. Prezentatorul Tv și-a recunoscut recent orientarea sexuală. Mai mult, vedeta a mărturisit și că a trecut printr-o traumă de neimaginat. Un fost iubit l-a ademenit într-o cameră de hotel, unde l-a ținut captiv pentru 4 ore.

 

 

Prezenutatorul Tv a povestit cum a fost păcălit de un fost iubit să se deplaseze la hotelul la care era cazat, sub pretextul că are nevoie să îl ia de acolo cu mașina, pentru a purta o discuție. Ajuns în camera de hotel, Răzvan Botezatu s-a trezit sechestrat de bărbatul respectiv. 

 ”Mi-a spus clar că nu mai ies din camera de hotel până nu mă împac cu el. Mi s-a făcut, la modul serios, frică, mai ales că știam că este un tip impulsiv. M-a închis, abia am scăpat cu viață, deși atunci mă temeam că mă omoară”, a spus Răzvan Botezatu, pentru FANATIK.

Vedeta mărturisește că s-a temut pentru viața sa și că a încercat să aplaneze situația.

 ”Eram calm la exterior, dar doar pentru că îmi era, la modul serios, frică pentru viața mea. Nu știam ce este în stare să facă… 4 ore am stat sechestrat în camera de hotel. Mi-era frică și să țip, și să fac vreo mișcare greșită, mi-era că îmi dă cu ceva în cap. I-am explicat ore întregi că gestul pe care îl face cu mine nu ne poate apropia, dimpotrivă, ne face să nu mai putem vorbi, să nu mai am încredere în el”, a mai povestit Răzvan Botezatu.

Din fericire, după cele 4 ore de captivitate, prezentatorul Tv a fost eliberat. Chiar dacă  nu a pățit nimic, el spune că a fost o lecție importantă și că nu are de gând să se mai întâlnească în felul acesta cu foști iubiți. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel