Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu, la un alt nivel. Omul de afaceri vrea ca băieții să crească lângă el: „Au un viitor mai bun”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare să nu aibă sfârșit. Omul de afaceri a mărturisit că vrea ca băieții săi, Gabriel și Nicolas, să crească lângă el și familia sa.

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare că nu se mai termină. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015. După doar 4 ani de când și-au unit destinele, artista a decis să pună punct mariajului și să divorțeze de omul de afaceri. Au urmat apoi scandaluri și procese, iar în final, în anul 2022, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat. Cu toate acestea, cei doi nu reușesc să se înțeleagă în privința copiilor, Gabriel și Nicolas.

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu, la un alt nivel. Omul de afaceri vrea ca băieții să crească lângă el și familia sa: „Au un viitor mai bun”

Afaceristul o acuză pe mama copiiilor săi că nu îl lasă să își vadă băieții. Deși Gabi Bădălău susține că era rândul lui să-și vadă copiii și să petreacă timp cu ei, nu a fost lăsat de Claudia Pătrășcanu. Într-un interviu „Xtra Night Show”, omul de afaceri a mărturisit că va lupta pentru creșterea, educația și liniștea copiilor. Mai mult, acesta a ținut să precizeze că băieții ar avea un viitor mai bun lângă el și familia sa.

„Sunt convins că băieții mei au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea. O să lupt pentru lucrul acesta. Cu sigurantă cred lucrul acesta. Copiii au nevoie de ea, dar au nevoie și de mine, de partea bărbătească. (...) În primul rând, eu lupt pentru creșterea, educația și liniștea copiilor mei până în pânzele albe. Eu sunt convins de lucrul ăsta. Copiii mei, eu sunt convins că sunt afectați lângâ ea. Eu sunt convins că lângă mine și lângă familia mea au un viitor mai bun.

Copiii nu vor să plece de la noi, chiar dacă la ea stau 14 zile, la mine stau 2. În alea două zile nu mai vor să plece. Duminica, când trebuie să îi duc acasă, copiii îmi spun: «Tati, nu vreau. Tati, vreau să stau cu tine». Îmi dau foarte multe explicații, multe dintre ele sunt foarte sensibile și nu vreau să intru în subiectul ăsta. Eu îmi doresc copiii să aibă ambii părinți lângă ei. Copiii trebuie să crească lângă mine și Claudia, e normal”, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa: Carmen Tănase a dezvăluit ce avere a strâns în 40 de ani de carieră. Actrița a spus-o public

„Ea nu respectă o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă, motiv pentru care am făcut o plângere penală”

Din acest motiv, Gabi Bădălău a depus o plângere penală la adresa fostei soții. „Ea nu respectă o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă, motiv pentru care am făcut o plângere penală. M-am adresat către Protecția Copilului. Eu înțeleg că ea are un iubit foarte, cum se laudă ea, influent în acea zonă, dar sper ca autoritățile să își facă treaba, pentru că efectiv am ajuns la disperare să nu pot să-mi văd copiii. Mă șantajează! I-am dat acum trei săptămâni câteva mii de euro. Vreau să stau și eu cu copiii, să îi văd. Am o hotărâre câștigată în instanță. E dreptul meu de tată, nu ai cum să mi îngrădești lucrul ăsta”, a mai spus Gabi Bădălău.

Te-ar putea interesa: Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel