Război Rusia-Ucraina. Daniel Buzdugan, REACȚIE: „Să ne spovedim și să ne împărtășim cât mai curând”

Data publicării:
Război Rusia-Ucraina. Daniel Buzdugan, REACȚIE. Foto Instagram
Descriere foto: Război Rusia-Ucraina. Daniel Buzdugan, REACȚIE. Foto Instagram

Daniel Buzdugan a transmis un mesaj emoționant, în mediul online, după ce, în această dimineață, Rusia a atacat Ucraina.

„Vremurile sunt tulburi.
Să ne folosim de ,,arma” rugăciunii, ca să ne ierte Dumnezeu pentru că am STRICAT RÂNDUIALA LUI, în care am fost creați și am sluțit frumusețea pe care ne-a lăsat-o!
Să iertăm și să ne cerem iertare!
Să ne spovedim și să ne împărtășim cât mai curând, ca să fim curați la suflet, pentru încercările ce vor veni, că s-ar putea ca într-o bună zi și noi să ne luăm doar două hainuțe și familia și să plecăm încotro vedem cu ochii! 
Va greu, dar va fi mai ușor de răbdat și va fi mai dulce amarul pahar al durerii pentru omul care îl va avea în suflet pe Hristos! 
Cu dragoste, Daniel Buzdugan”, a scris Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare. 

 

„M-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor”. Miss Ucraina 2021, mesaj disperat, după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene

Hanna Nepliakh, cea mai frumoasă femeie din Ucraina, a reacționat, pe rețelele de socializare, după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene

Hanna Nepliakh, în vârstă de 27 de ani, a transmis un mesaj de disperare, pe rețelele de socializare. 
Cea mai frumoasă femeie din Ucraina, încoronată Miss Ucraina Universe anul trecut, îndeamnă la pace și spune că poporul ei nu își dorește război. 

„Azi m-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor. N-aș fi crezut niciodată că trăind într-o societate civilizată, în care toată lumea strigă despre diplomație, aș scrie celor dragi mesajul ’războiul a început’. Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor război! Ne dorim un cer pașnic, integritatea și independența teritoriului nostru”, a scris Hanna Nepliakh pe Instagram.

 

Război Rusia-Ucraina. Rudele Cristinei Șișcanu, prinse în conflict: Este cumplit! Nu vor să-și părăsească gospodăriile

Cristina Șișcanu este îngrijorată pentru rudele sale din Ucraina care refuză să-și lase casele în urmă și să vină în România.

"Fiecare maşină care trece pe drum este verificată"

 

"În Ucraina, sunt verişoarele mele, unchiul meu, care este fratele mamei. Este cumplit! De dimineaţă, am stat la discuţii, încercând să îi conving pe toţi pentru că eu şi Mădălin ne-am mobilizat atât cât să putem să îi aducem pe toţi aici, să le oferim tot ce au nevoie în această perioadă. Însă, din păcate, nu am putut să îi conving. Nu vor să îşi părăsească casele. Unchiul meu are o gospodărie acolo, nu poate să lase aşa. În perioada asta, este totul o debandadă. Mi-a spus că s-a dus la benzinărie să îşi alimenteze maşina şi a stat trei ore la coadă. Toate drumurile sunt împânzite de poliţie, fiecare maşină care trece pe drum este verificată. Este un haos!

I-am zis: "Nu o să mai puteţi merge la magazine, lucrurile pot lua o întorsătură extrem de gravă şi de complicată". Sunt îngrijorată şi pentru verişoara mea, fata unchiului meu, care este asistentă medicală. Astăzi, a mers la muncă, ca în mod obişnuit. Nu am putut să îi conving. Până la urmă, este decizia lor. Mă gândesc că ar fi trebuit să ia această decizie un pic mai devreme pentru a pleca. Aţi văzut ce se întâmplă şi la punctele de frontieră. Este foarte complicat şi cred că haosul va fi din ce în ce mai mare. Totul este imprevizibil", a spus Cristina Șișcanu, la Antena Stars.

Citește mai multe aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel