Război Rusia-Ucraina. Cristian Sabbagh, pregătit să plece pe front: Nu mi-e teamă! Soția nu e prea încântată

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Cristian Sabbagh
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Cristian Sabbagh

Jurnalistul Cristian Sabbagh mărturisește că este gata să plece pe front, în contextul războiului din Rusia și Ucraina.

"Soția nu e prea încântată, dar mă înțelege"

 

”Categoric vreau să merg. Nu mi-e teamă, nu mi-a fost niciodată teamă să merg în teatre de război. Asta mi-e, de fapt, și meseria, eu sunt corespondent de război. Soția nu e prea încântată, dar mă înțelege profesional. E greu să mă înțeleagă, dar când o viață asta am făcut, acum nu mai zice mai nimic… Deși nu îi convine”, a declarat Cristian Sabbagh, prezentatorul știrilor Kanal D, pentru fanatik.ro.

În urmă cu două zile, jurnalistul spera că nu va exista un război între Rusia și Ucraina, însă, în această dimineață, Vladimir Putin a făcut anunțul.

”Mă duc doar dacă începe războiul, mă duc să îmi fac meseria. Dacă nu se întâmplă nimic, nu voi merge, nu am ce să prezint. Ori te duci să simți într-adevăr pericolul, ori stai acasă. Sper să nu izbucnească totuși războiul, nu cred că își dorește cineva un război. Dar dacă se întâmplă, mă duc din prima clipă, voi face corespondențe de la fața locului. Deși eu, acum, nu cred că va porni un război la scară largă, rușii par să fi obținut ce voiau, iar americanii nu cred că vor dori un război la scară largă”, spunea Cristian Sabbagh, în urmă cu doar două zile.

Operaţiune militară în estul Ucrainei

 

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţa o operaţiune militară în estul Ucrainei. Liderul de la Kremlin a cerut armatei ucrainene "să depună armele" şi a promis să contracareze orice interferenţă străină în operaţiunea rusă în Ucraina. Putin a susţinut că încearcă să demilitarizeze şi să "de-nazifice" Ucraina.

Liderii american, europeni, ai NATO şi ONU au reacţionat la anunţul preşedintelui Federaţiei Ruse, cerându-i să oprească "agresiunea militară" împotriva Ucrainei şi au condamnat ferm atacul Rusiei. Presa internaţională a relatat despre focuri de arme în apropiere de principalul aeroport din Kiev şi explozii în mai multe locuri din Ucraina, între care şi Odesa, port la Marea Neagră. Ucraina a anunţat închiderea spaţiului său aerian, iar preşedintele Volodimir Zelenski a decretat legea marţială în toate teritoriile ţării, notează DCNews

Vezi și: Războiul Rusia-Ucraina vs. România. Carmen Harra: Vor fi multe pierderi de vieți omenești!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel