Război la Hollywood. Chris Hemsworth dă de pământ cu Ryan Reynolds

Data publicării:
Chris Hemsworth și Ryan Raynolds.
Descriere foto: Chris Hemsworth și Ryan Raynolds.

Chris Hemsworth îl atacă pe Ryan Reynolds, după ce vedeta din Deadpool și-a filmat mama în timp ce vorbea urât despre acesta. 

Chris Hemsworth, actorul care l-a interpretat pe Thor, în vârstă de 37 de ani, a filmat miercuri un video, împreună cu Dan, un coleg din echipa de filmare,  în care îl insultă pe Ryan Reynolds, în vârstă de 44 de ani.


- Hei, Ryan Reynolds. Care-i treaba omule? Am văzut că ai făcut-o pe mama ta  să spună niște lucruri oribile despre mine, așa că l-am pus pe tatăl meu să spună câteva lucruri despre tine ”, a început Chris.

„Nu sunt tatăl tău ... [Ryan]”, a răspuns Dan.


Chris a continuat: „Am mai vorbit despre asta înainte. Spune-le toate lucrurile pe care le-am discutat: îl urăști, este cel mai prost actor”

Dan a protestat, spunând că nu a spus niciodată un lucru rău despre Ryan și că este ridicol ce spune Chris.

"Nu este ridicol, eam discutat despre asta!" Spuse Chris.

„Ai spus că urăști Aviation Gin, este dezgustător”, a adăugat el, referindu-se la compania de gin a lui Ryan pe care a vândut-o recent  pentru 610 milioane de dolari (845 milioane de dolari SUA).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Chris a spus apoi: „Și Green Lantern, ce ai de spus despre asta? Nu este cel mai bun film vreodată. Chiar dacă ți-a plăcut, nu este.

 

 

Luni, Ryan Ryan Reynolds a împărtășit un videoclip pe contul său de Twitter în care o prezenta pe mama sa, Tammy, într-un război împotriva lui Chris. Motivul războiului ar fi , de fapt, o glumă care a luat naștere în cadrul ligii  de fotbal fantasy, din care fac parte și actorii Chris Pratt, Anthony Mackie și Karen Gillan

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel