RĂZBOI în showbiz! Alianța vedetelor vs. Oana Zăvoranu: „Sunteți fierte pielițelor”

Data publicării:

Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Oana Roman, Alina Ceușan și Anda Adam au anunțat o alianță în showbiz-ul românesc împotriva Oanei Zăvoranu.

După ce a criticat și a aruncat mai multe săgeți către vedetele din showbiz-ul românesc, Oana Zăvoranu va răspunde în instanță pentru acțiunile sale. Fără să îi pronunțe numele, mai multe vedete au transmis printr-o postare comună că vor intenta o acțiune în instanță ca urmare a criticilor și jignirilor Oanei la adresa lor.

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate” este o parte din postarea comună a vedetelor care au răbufnit criticilor Oanei Zăvoranu.

În stilul său caracteristic, Oana Zăvoranu a reacționat la postarea comună a vedetelor care s-au aliat împotriva ei.

”Dar n-ați avut bani să aveți fiecare câte un avocat? Ați pus mână de la mână? Sau ați făcut barter așa cum fac toate mocangioaicele ca să dați toate un statement la indigo? Eu reprezint vocea poporului și vocea celor ca nu au voce. Eu sunt o putere și mi-o exercit așa cum vreau, atâta vreme cât nu fur, nu mint, nu escrochez pe nimeni. Și da! Îmi asum, așa cum mi-am asumat mereu tot,  că așa fac oamenii cu coloana vertebrală(..) Nu mor caii când vor câinii.(..) Sunteți fierte pielițelor care funcționați doar în gloată”, a fost reacția Oanei Zăvoranu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel