Rața care face surf, senzație pe internet. N-ai mai văzut așa ceva, imaginile au devenit VIRALE / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Rața care face surf, sursa pixabay/ autor Mabel Amber
Descriere foto: Rața care face surf, sursa pixabay/ autor Mabel Amber

O rață iubește la nebunie să se bălăcească în apă, iar imaginile cu ea făcând surf fac înconjurul lumii.

A fost botezată simplu Rața și face senzație pe o plajă din Australia. Clipurile cu ea fac mii de vizualizări, iar oamenii se declaraă de-a dreptul încântați de pasiunea păsării.

„O spun cu mâna pe inimă, e singura rață de acest gen din lume. Numele meu e Kate Miller, iar aceasta e rața noastră, animal de companie, pe care am botezat-o afectuos... Rața.”, a declarat stăpâna raței. 

„Pur și simplu, am venit cu toții la plajă, fiindcă asta face familia noastră. Mai pluteam pe câte un val, iar ea ne-a urmat exemplul și și-a dat seama că e amuzant, așa că a vrut să facă asta”, a povestit Kate Miller cum a început atracția Raței pentru surf.

„Atunci când obosește, se urcă pe placa de surf a cuiva, își trage sufletul și apoi sare înapoi în apă. Dacă e o zi bună, fără vânt, poate să stea acolo chiar și două ore”, a spus Tom Thomson, coproprietar al raței.

„Cred sincer că atunci când deschidem flaconul cu loțiune de plajă, o poate mirosi și apoi o vedem alergând în cerc prin curte ca și cum ar spune: Da, da! Mergem la plajă! Mergem la plajă! Toată lumea e uimită la vederea ei, atrage mereu oameni în jurul său. Sunt oameni care vin la plajă doar ca să vadă rața”,  a mai precizat Kate Miller pentru Daily Mail, potrivit DC NEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel