Răsturnare de situație în cazul morții Mariei Macsim Nicoară. Dovezile contrazic declaraţiile soţului

Data actualizării: | Data publicării:
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară/ foto Facebook
Descriere foto: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară/ foto Facebook

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit la spital, după 7 luni de comă. Acum, anchetatorii FBI ar fi găsit detalii importante, care l-ar incrimina pe soțul acesteia. 

Soțul artistei Maria Macsim Nicoară a fost acuzat în acest dosar, dar nu de moartea mezzosopranei, ci de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate și omor. 

În luna mai a anului 2020, Maria Macsim Nicoară a suferit multiple leziuni cerebrale, toracice şi vertebrale. Soțul ei a spus că a căzut pe scări, ca urmare a consumului de alcool. El a sunat la 112 la multe ore după ceea ce se anunța a fi un accident. Mai întâi, și-a sunat mama. 

Pianistul Codrin Nicoară, acuzat de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate și omor, riscă închisoarea până la un an sau amendă. Dacă ar fi acuzat de omor, pedeapsa prevede între 10 și 20, chiar 25 de ani de închisoare. 

După ce anchetatorii au clasat dosarul morții acesteia, susținând că decesul ar fi survenit în urma unui banal accident casnic, familia Maria Macsim Nicoară a început o anchetă pe cont propriu, asta după ce nicio clipă nu au crezut varianta pianistului. Încă de la început familia mezzosopranei a susținut că aceasta a fost ucisă chiar de soț, care, se pare că avea probleme cu alcoolul. Totul ar fi degenerat după ce acesta și-ar fi găsit o amantă și chiar ar fi amenințat-o pe artistă că, dacă reacționează față de relația sa extraconjugală, îi va ”zdrobi creierii”. 

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel