Rasturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Ce spune Mara Bănică despre diagnosticul artistului

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Lucrurile se complică în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Mara Bănică a făcut declarații șocante despre diagnosticul artistului.

În această dimineață, Mara Bănică a făcut tristul anunț, în care anunța trecerea în neființă a marelui artist de muzică lăutărească. Acum, jurnalista vine cu noi informații despre moartea lui Nelu Ploieșteanu. Se pare că soția lui Nelu Ploieșteanu a fost sunată de cei de la DSP și i s-a comunicat că pot ieși din carantină, motiv pentru care, familia se întreabă dacă artistul mai avea sau nu infecția cu SARS-CoV-2 în organism.

”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?” Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună.

”Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a stins. Problema este că ieri, doamna Elena, soția lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunțată că pot ieși din carantină. Și dumneaei, și Nea Nelu. Deci, legal, nu mai exista pericolul răspândirii virusului și nici nu cred că îl mai avea în organism”, a povestit Mara Bănică, la Antena 3.

Potrivit RTV, lui Nelu Ploieșteanu i se mai face un test, după ce a murit, deoarece medicii vor să vadă dacă artistul mai avea virusul SARS-CoV-2 sau nu în organism. De asemenea, familia și-a exprimat dorința de a-l înmormânta normal, nu ca pe un bolnav de coronavirus, dezbrăcat și cu sicriul sigilat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience