Rasturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Ce spune Mara Bănică despre diagnosticul artistului

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Lucrurile se complică în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Mara Bănică a făcut declarații șocante despre diagnosticul artistului.

În această dimineață, Mara Bănică a făcut tristul anunț, în care anunța trecerea în neființă a marelui artist de muzică lăutărească. Acum, jurnalista vine cu noi informații despre moartea lui Nelu Ploieșteanu. Se pare că soția lui Nelu Ploieșteanu a fost sunată de cei de la DSP și i s-a comunicat că pot ieși din carantină, motiv pentru care, familia se întreabă dacă artistul mai avea sau nu infecția cu SARS-CoV-2 în organism.

”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?” Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună.

”Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a stins. Problema este că ieri, doamna Elena, soția lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunțată că pot ieși din carantină. Și dumneaei, și Nea Nelu. Deci, legal, nu mai exista pericolul răspândirii virusului și nici nu cred că îl mai avea în organism”, a povestit Mara Bănică, la Antena 3.

Potrivit RTV, lui Nelu Ploieșteanu i se mai face un test, după ce a murit, deoarece medicii vor să vadă dacă artistul mai avea virusul SARS-CoV-2 sau nu în organism. De asemenea, familia și-a exprimat dorința de a-l înmormânta normal, nu ca pe un bolnav de coronavirus, dezbrăcat și cu sicriul sigilat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel