Rapperul Lil Wayne riscă să ajungă după gratii. Ce acuzații i se aduc

Data publicării:
Lil Wayne, instagram
Descriere foto: Lil Wayne, instagram

Lil Wayne riscă să ajungă la înshisoare, după ce a fost pus sub acuzare, în urma unui incident petrecut anul trecut.

Rapperul american Lil Wayne a fost pus sub acuzare marţi pentru posesia unei arme de foc într-un incident petrecut anul trecut şi riscă până la 10 ani de închisoare, informează AFP.

Asupra interpretul hitului "Lollipop" au fost găsite o armă de foc şi muniţii în timpul unei percheziţii efectuate de poliţie într-un avion privat în decembrie 2019, potrivit unui document al Curţii Federale din Miami. Pe numele său real Dwayne Michael Carter Jr., rapperul a fost condamnat în urmă cu peste zece ani pentru o altă acuzaţie de posesie de armă. Or, legea americană interzice persoanelor condamnate să deţină arme.

Potrivit Miami Herald, Lil Wayne - care deţine o vilă în sudul Floridei - a recunoscut că pistolul placat cu aur găsit în bagajele sale îi aparţinea. Arma i-ar fi fost dată cadou de Ziua Tatălui. Potrivit cotidianului, poliţia a descoperit, de asemenea, în bagajele rapperului mai multe droguri, printre care cocaină, ecstasy şi heroină, dar şi peste 25.000 de dolari în numerar.

Vedeta urmează să fie judecată la Miami pe 11 decembrie.

Recompensat de cinci ori la Premiile Grammy, Lil Wayne s-a afişat cu câte câteva zile înainte de alegerile prezidenţiale din SUA alături de un Donald Trump zâmbitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel