Rapperul american Flo Rida va cânta în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision

Data publicării:
Flo Rida, sursa foto Instagram
Descriere foto: Flo Rida, sursa foto Instagram

Rapperul american Flo Rida va cânta alături de Senhit, reprezentanta statului San Marino, în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, care va avea loc joi seară la Rotterdam, au confirmat organizatorii evenimentului.

Rapperul a colaborat cu Senhit la înregistrarea piesei "Adrenalina", care va deschide cea de-a doua semifinală a competiţiei.
A existat o anumită incertitudine legată de prezenţa starului american la Rotterdam, însă el a sosit în cele din urmă marţi în Olanda.

În timpul repetiţiilor, o dublură a interpretat secvenţa de muzică rap inclusă în piesa cântăreţei Senhit.

La începutul acestui an, Flo Rida a dezvăluit pentru Radio 1 Newsbeat că nu ştia absolut nimic despre concursul Eurovision înainte de a fi contactat şi invitat să înregistreze un refren rap pentru acea piesă.

"Echipa lui Senhit a contactat echipa mea. Cântecul nostru are multă energie, iar eu iubesc acest lucru", a declarat starul rap.

Prin prezenţa lui pe scena concursului Eurovision, cântăreţul american va ajuta o artistă care concurează pentru unul dintre cele mai mici state din lume.

"A fost foarte greu să păstrăm secretul. El este un artist uimitor şi a făcut o treabă minunată cântând în piesa mea. Este o potrivire perfectă. Pe durata celor trei minute pe scenă, vom face un concert uriaş", a declarat la rândul ei cântăreaţa Senhit.

Toţi artiştii şi membrii delegaţiilor naţionale trebuie să respecte reguli sanitare stricte la Eurovision pentru ca acest concurs să se desfăşoare în siguranţă.

Pentru a putea să urce pe scenă, Flo Rida va trebui să facă teste COVID-19 la fiecare 48 de ore. Dacă rezultatele sunt negative, atunci artistul american va putea să pătrundă în sala Ahoy din Rotterdam, unde are loc concursul Eurovision.

Rapperul Flo Rida, ale cărui albume s-au vândut în peste 80 de milioane de copii la nivel mondial, a devenit cunoscut cu piesa "Low", care a rămas timp de 10 săptămâni pe primul loc în topul american Billboard. Din repertoriul său fac parte şi alte single-uri de succes, precum "Right Round", "Club Can't Handle Me", "Good Feeling", "Wild Ones", "Whistle", "I Cry", "G.D.F.R.", "My House", "Bad Boys" (ft. Alexandra Burke) şi "Troublemaker" (ft. Olly Murs).

San Marino ocupă locul al cincilea în clasamentul celor mai mici ţări din lume şi a participat de 10 ori la Eurovision, notează Agerpres. 

Cea mai bună performanţă a statului San Marino la concursul Eurovision a fost obţinută în 2019, când cântăreţul Serhat s-a clasat pe locul al 19-lea cu piesa "Say Na Na Na" în finala competiţiei.

Reprezentanta San Marino din acest an, Senhit, a mai reprezentat o dată această ţară în 2011, dar atunci nu a reuşit să se califice în finala concursului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel