Raoul și Vica Blochina s-au sărutat pasional. Artistul a dezvăluit tot: "S-a întâmplat într-o emisiune"

Data publicării:
Vica Blochina și Raoul, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Vica Blochina și Raoul, sursa instagram/ colaj foto

Raol a făcut dezvăluiri inedite despre el și Vica Blochina.

Raoul este  cunoscut pentru vocea lui, dar și pentru relația apropiată de prietenie pe care a avut-o, pe vremuri, cu Mirabela Dauer. Invitat în emisiunea La Măruță, artistul a fost supus unei provocări picante.Prima întrebare a adus și prima declarație surprinzătoare, dar totuși extrem de directă:Vica Blochina, Celia și o interpretă din Serbia sunt doar trei dintre femeile din showbizz care i-au făcut ochi dulci, de-a lungul timpului.

Fără să stea pe gânduri, Raoul acompletat și cu un detaliu picant: ”Vica Blochina m-a și pupat pe gură, într-o emisiune”.

Fulgy și Bianca Drăgușanu sunt doar două dintre vedetele pe care atunci când Raoul le vede, vrea să închidă televizorul. De ce i-a numit chiar pe ei, a continuat tot artistul: 

”S-au detaliat ei suficient ca să nu mai țin televizorul deschis”.

Ceea ce a urmat a făcut referire chiar la Mirabela Dauer, cea care i-a fost alături ani de zile pe scenă. Întrebat care ar fi trei defecte ale cântăreței, acesta a spus: ”posesivă,egoistă și răzbunătoare” și chiar a ținut să precizeze că ea ar fi cea pe care ar alege să o arunce în apă, la rechini, dacă așa s-ar putea salva din mijlocul oceanului pentru a ajunge pe o insulă din apropiere, din postura de naufragiat. Chiar dacă motivația a fost una care a dus spre un compliment: ”Mirabela se poate descurca în orice situație”, este clar că relația lor de prietenie s-a încheiat definitiv.

Motivele nu au fost aflate, iar artistul nici nu a dorit să le prezinte în emisiune. Nici prietenul lui, Fuego, nu a scăpat de vorbele aprige ale lui Raoul atunci când a fost provocat să-i numească 3 defecte.

”Introvertit, extrovertit când e cazul și moale... însătoate l-au făcut să fie ce este astăzi”. Opt răspunsuri sincere au fost egale cu zero bulete picante mâncate de Raoul, care a reușit să surprindă prin modul aprig de a-și caracteriza colegii și de a depăși orice situație tensionată!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel