Raoul, condamnat cu suspendare după ce a condus fără permis. Prima reacție după decizia judecătorilor: "A fost o infracțiune în formă continuată"

Data publicării:
Raoul, sursa instagram
Descriere foto: Raoul, sursa instagram

Raoul a vorbit despre pedeapsa pe care a primit-o după ce a condus cu permisul suspendat.

Singura condamnare pe care ar fi primit-o a fost închisoare cu suspendare, dar această pedeapsă nu a fost definitivă, și o amendă penală, însă artistul a făcut și muncă în folosul comunității.

"Acum 5 ani de zile mă pune sfântul și sunt oprit la Aiud, încercam să depășesc, noaptea, un camion care era pe mijlocul drumului, pe dublă linie continuă, pe avarii. Când să îl depășesc, se pune vehiculul în mișcare. Poliția era aproape, îmi ia carnetul, suspendat, eu mai aveam ceva puncte înainte.  În două săptămâni cât am condus, s-au adunat niște puncte care au dus la prelungirea duratei în care nu am voie să conduc. Dar cine să știe că înștiințările erau pe adresa din buletin, unde eu nu locuiesc. A fost o eroare de comunicare. Într-adevăr, am fost prins și judecat pentru fapta aceea. Am primit acum 5 ani sentința de închisoare cu suspendare. Un an jumătate de închisoare cu suspendare. N-am primit-o deloc bine vestea asta”, a declarat Raoul la Theo Show, scrie playtech.ro.

"A fost o infracțiune în formă continuată"

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel