Randi, supărat foc pe Cătălin Măruță: „O să vorbim mai rar de acum”

Data publicării:
Randi, foto Instagram
Descriere foto: Randi, foto Instagram

Anul 2021 începe în forță pentru Randi, acesta va concerta în Ucraina. I-a stricat Măruță toate planurile?

Randi a petrecut Revelionul în România chiar dacă avea în plan să plece în Bali. Artistul voia să petreacă următoarele 2-3 luni acolo, dar pandemia de coronavirus i-a stricat planurile. 


Randi a intrat în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre planurile de anul acesta. Artistul a început bine anul, va avea primul concert în Ucraina. 


„Trebuie să se deschidă, îi simțim chemarea. Nu prea beau eu cocktailuri. Am zis că o să mă duc, vacanța a fost doar amânată.”, a spus artistul în emisiunea lui Măruță.


Pus pe șotii, Cătălin Măruță i-a făcut și o farsă artistului. În timp ce Randi îi povestea despre concertul pe care îl va avea în Ucraina, prezentatorul TV i-a spus că granițele s-au închis și nu mai poate pleca. 


”O să avem un eveniment în Ucraina, o să cânt în limba română, este un eveniment privat, sper să nu fie și ultimul”, a declarat Randi. Cătălin Măruță a intervenit, foarte serios și i-a spus: „Granițele cu Ucraina s-au închis. Uită-te la știri.”


Randi nu și-a dat seama imediat că este vorba doar despre o gluma: „Măruță, ce să zic, îmi porți noroc. Ar trebui să vorbim mai rar, atunci!”. Cătălin Măruță l-a liniștit imediat și i-a recunoscut că a fost o simplă glumă. 


„Nu e timp pentru nimic de senzație, muncim și ne întoarcem”, a concluzionat artistul despre primul concert din 2021. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel