Randi, reacție neașteptată după ce Delia Matache a mărturisit că nu vrea copii: ''Toți nebunii care o pun…”

Data publicării:
Sursa foto: Randi și Delia Matache, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Randi și Delia Matache, instagram/ colaj foto

Randi a reacționat, după ce Delia Matache a mărturisit că nu își dorește copii. 

Randi se alătură valului de vedete care sar în apărarea Deliei, care a fost criticată de fani, după ce a declarat că nu își dorește copii. Artistul este de părere că fiecare femeie este liberă să facă ce vrea. 

Randi sare în apărarea Deliei, după ce a mărturisit că nu vrea copii

''Mi se pare amuzant pentru că ei chiar i se rupe de toți nebunii care o pun să facă copii. Care spun că scopul femeilor este să dea mai departe... Mă, Delia, fă ce vrei!'', a declarat Randi pe rețelele de socializare.

De ce nu vrea Delia copil

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

Mai multe vedete au intervenit în scandalul momentului, Unele i-au luat apărarea, altele au criticat-o pe artistă pentru declarațiile făcute.

Oana Roman, reacție acidă pe rețelele de socializare

„Acel scandal care s-a iscat atunci când Delia a afirmat că nu vrea să facă copii și a fost foarte deranjată că este întrebată foarte des de ce nu are copii. Trebuie să înțelegem că nu avem voie să punem anumite întrebări altora, niciodată și pentru niciun motiv. Nu întrebăm niciodată penimeni de ce nu are copii, de ce are copii, de ce nu face mai mulți copii, de ce nu a vrut să facă niciunul, de ce are doar unul și de ce nu trei. (...) Nu ne băgăm în viața altora, nu ne interesează cine se mărită cu cine, dacă se mărită, dacă nu se mărită, dacă e singură, dacă nu e singură. Nu ne interesează niciodată detalii legate de viața privată a cuiva, de alegerile pe care cineva le face în viață. (...) Dacă întrebăm lucrurile astea, pe față vă spun, suntem nesimțiți și lipsiți de maniere.”, a transmis Oana Roman, pe InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel