Randi, ADEVĂRUL despre viața sentimentală: Nu este stilul meu să mă afișez cu femeile

Data publicării:
Sursa foto: Randi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Randi, Instagram

Randi a vorbit despre viața sentimentală și despre motivul pentru nu se afișează cu femeile în public.

Randi a fost văzut de foarte puține ori în compania unei femei în public, oamenii speculând mai multe ipoteze: fie acesta nu vrea să se afișeze a fi într-o relație, fie, cu adevărat, este singur. Solistul rupe tăcerea și spune că se dedică 100% unei relații, însă nu îi place ca acest lucru să fie public.

„Nu prea știu ce înseamnă această asumare. Eu când am avut o relație, am recunoscut în orice interviu am fost întrebat, că sunt într-o relație. Pentru mine asumarea față de o femeie înseamnă să fiu implicat 100% în relație, să o includ în viața mea, alături de prietenii mei, de familie etc. Ceea ce fac atunci când este vorba de o relație. Însă nu este stilul meu să mă afișez la evenimente mondene cu femeile cu care sunt într-o relație, sau să fac tam-tam în presă pe niște subiecte care ar trebui să fie intime. Prefer să îmi țin viața personală privată”, a mai declarat Randi pentru EGO.ro.

Rndi recunoaște faptul că a înșelat într-o relație 

Artistul a mai recunoscut și faptul că nu a fost mereu fidel într-o relație, însă nu a regretat nicio clipă acest lucru.

„Suntem niște păcătoși cu toții, așa că da, eu nu fac excepție. Am fost înșelat și am înșelat, însă nu cu inima împăcată și fără remușcări…Nu știam ce e iubirea atunci și acum…încă încerc să o înțeleg.”, a mai spus artistul.

Ce înseamnă scrisul pentru Randi

Chiar dacă scrisul este, de obicei, o sursă de relaxare, Randi spune că, în cazul lui, această ipoteză nu este valabilă, pentru el fiind mai mult o posibilitatea de a-și exprima frustrările, supărările.

„Scrisul nu dă mereu o stare de bine! Sunt momente în care scriu și mi se umezesc ochii, sau devin nostalgic și mă pierd în sentimente. Cred că a crea nu este despre cum putem să ne facem să ne simțim bine, ci despre a elibera niște sentimente, frustrări, gânduri, despre sinceritate și curaj”, a mai completat acesta.

Cântărețul a scris un scenariu de film

„Am scris deja un scenariu pentru un film românesc, însă provocarea cea mare e să termin un scenariu în limba engleză, cu un subiect foarte controversat și ofertant, așa cum îl văd eu. Am ales să scriu despre facerea lumii și prima familie, într-un mod comic, ironic. Până și eu sunt extrem de curios de rezultatul final”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel