Randi a fost diagnosticat cu COVID-19: "Cel mai greu moment"

Data publicării:
Randi, sursa instagram
Descriere foto: Randi, sursa instagram

Randi s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul a vorbit despre cea mai grea perioadă prin care a trecut.

Randi este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cântărețul are o carieră de succes și duce o viață la care alții doar visează. Se numără printre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc și ce-i drept, are și cu ce, căci artistul arată extrem de bine. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Randi a trecut și prin momente mai grele.

Recent, artistul a povestit că toți cei de la studio, locul unde artistul își petrece majoritatea timpului, au fost infectați cu COVID-19, având doar forme ușoare. Ulterior, Randi a fost și el confirmat pozitiv cu noul coronavirus. 

„Cel mai greu moment a fost când am făcut COVID. Și nu știam la ce să ne așteptăm. Am făcut toți de la studio. Și toți am avut forme ușoare. Practic nu prea am simțit mare lucru în afară de gust și miros, pe care nu le-am avut', a spus Randi, potrivit Viva.

Momentele petrecute în pandemie l-au marcat profund pe artist, care a mărturisit că nu o să uite niciodată această perioadă grea. Mai mult decât atât, Randi a mărturisit că viața este extrem de fragilă.

„Da.M-aș vaccina. Cumva sunt genul poate ușor naiv care pleacă cu încredere în oameni întotdeauna.Cumva mi s-a părut și foarte amuzant și nerealist toate teoriile conspirației. Și n-aș putea să cred în chestiile alea. Adică mă fac să râd. Iar cea ce ne dorim cu toții este reîntoarcerea la normalitate.', a mai adăugat Randi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel