Ramona Păuleanu, dezvăluiri neașteptate din timpul nașterii premature. Ce spune vedeta despre condițiile din spital

Data publicării:
Ramona Păuleanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Păuleanu, sursa foto Instagram

Ramona Păuleanu trece prin clipe grele după ce a născut prematur. Vedeta a dezvăluit prin ce a trecut cât timp a stat internată în spital cu gemenii. 

Ramona Păuleanu, prezentatorea rubricii Meteo de la ProTV, a anunțat pe pagina ei de Instagram că a născut prematur în urmă cu câteva luni. 


Chiar dacă în tot acest timp, vedeta a preferat să stea departe de rețelele de socialiare, iată că acum le-a dezvăluit fanilor prin ce a trecut în timpul nașterii, dar și în toată perioada cât a fost internată cu gemenii în spital. 


Ramona Păuleanu spune că a trecut prin clipe de coșmar. Vedeta a născut o fetiță și un băiețel, dar cel mic se află încă internat în spital deoarece se confruntă și acum cu probleme de sănătate. 


Ramona Păuleanu spune că fiul ei se află de cinci luni internat în spital, din cauza unei bacterii luată chiar din maternitate.


„Unde am născut? Este cea mai frecventa întrebare pe care o primesc și va înțeleg de ce. Am născut la stat, la Filantropia. A fost cea mai buna alegere, deși am fost urmărită în privat, pentru ca aveam sarcina cu risc de prematuritate.


Toate recomandările spre sistemul public s-au axat: Filantropia sau Giulesti pentru ca au pus la punct secții bune de terapie intensiva neonatologica, în cazul în care nășteam mai repede, dar nimeni nu prevestea ca atat de repede.


Ziceam în prima postare ca sistemul l-a salvat și l-a prăpădit, în egala măsură. Sunt convinsa ca asa este. Nașterea în sine a fost extrem de complicata, iar copilașii nu stiu ce șanse ar fi avut în alta parte”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram. 


Ramona anunța chiar în luna februarie a acestui an că este însărcinată cu gemeni. Era în culmea fericirii și nu s-ar fi așteptat să nască prematur. Totul s-a transformat într-un adevărat coșmar după ce medicii au anunțat-o că fiul ei, Luca, a luat o bacterie din spital. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel