Ramona Păuleanu a născut prematur. Vedeta a dezvăluit cum se simt gemenii: „Nu vă pot explica ce este în sufletul meu”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Păuleanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Păuleanu, sursa foto Instagram

Ramona Păuleanu a născut prematur. Fiul prezentatoarei TV se află încă internat în spital. 

Ramona Păuleanu a trecut prin clipe grele după ce a născut prematur. Chiar prezentatorea rubricii Meteo de la ProTV a anunțat pe pagina ei de Instagram. Aceasta spune că a trecut prin clipe de coșmar. Vedeta a născut o fetiță și un băiețel, dar cel mic se află încă internat în spital deoarece se confruntă și acum cu probleme de sănătate. 


Ramona Păuleanu spune că fiul ei se află de cinci luni internat în spital, din cauza unei bacterii luată chiar din maternitate. 


Ramona anunța chiar în luna februarie a acestui an că este însărcinată cu gemeni. Era în culmea fericirii și nu s-ar fi așteptat să nască prematur. Totul s-a transformat într-un adevărat coșmar după ce medicii au anunțat-o că fiul ei, Luca, a luat o bacterie din spital. 


„Am tot amânat momentul asta sperând ca altfel va arata „întoarcerea” mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.


Probabil că așa a fost să fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu eram pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică.


Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.


Dar are o forță și o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.


Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel