Ramona Olaru și-a refăcut viața după despărțirea de Cătălin Cazacu. Cine este misteriosul iubit, lângă care trăiește o dragoste de "milioane"

Data publicării:
Ramona Olaru și Mircea Babagianu, sursa foto Instagram, colaj Spectacola
Descriere foto: Ramona Olaru și Mircea Babagianu, sursa foto Instagram, colaj Spectacola

Ramona Olaru ținea anul trecut primele pagini ale ziarelor, cu povestea ei de iubire cu Cătălin Cazacu. Dragostea cu năbădăi a celor doi făcea vâlvă de fiecare dată, însoțită de declarațiile lor incendiare, fie de dragoste fie de despărțire. Au anunțat chiar și o logodnă spectaculoasă dar care, din păcate, nu a durat mult. Chiar dacă toată lumea aștepta ca cei doi să își anunțe împăcarea, după ultima despărțire, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru ambii amorezi.

Astfel, primul care a hotărât să meargă mai departe după despărțire, a fost Cătălin Cazacu, afișându-se de curând la brațul unei alte frumuseți din televiziune, Ela Roman.

Ramona a ales, la acel moment să dea o replică acidă, la aflarea veștii și să anunțe că a trecut mai departe.

„Nu știu cine este Cătălin. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită. Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”, declara frumoasa blondă, la momentul respectiv.

Dragoste și mister

Nu a trecut însă, mult timp de la această declarație și Ramona, care este foarte activă pe rețelele de socializare, a început să facă postări care mai de care mai misterioase, alături de un tânăr a cărei identitate o proteja.

Urmărită de ghinion în dragoste, aceasta nu a dorit să își mai facă publică actuala relație, doar că nu întotdeauna socoteala de acasă se și potrivește, cu socoteala din târg. Astfel, în urmă unor postări mai misterioase, dar destul de explicite, iubitul Ramonei a  fost identificat. Tânărul se numește Mircea Babagianu, are 25 de ani și este fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița, conform Cancan. Deși este cu 9 ani mai tânăr decât vedeta, acesta este deținătorul unui magazin de haine, Killem Clothing Line, a studiat la Londra și conduce un Mercedes GLS, în valoare de 100 000 de euro, conform sursei citate.

De la muncă, la iubire

Se pare că afacerea tânărului a fost și punctul de plecare al acestei povești de dragoste, acesta cautând o vedetă care să îi promoveze magazinul. Astfel, el a fost pus în legătură cu Ramona și de aici până la o poveste de dragoste, nu mai fost decât un pas.

Mircea Babagianu are și el la activ o decepție în dragoste, fiind până anul trecut cu  Elena Economu, fiica unui cunoscut om de afaceri, patron al unui local de lux de pe Șoseaua Nordului. Aceasta, însă, l-a părăsit, pentru Andrei Oprea, moștenitorul BGS. Se pare că, Mircea nu a vrut să renunțe prea ușor la fosta iubită, între el și actualul iubit al acesteia, existând chiar și un incident aproape violent, aplanat chiar de tatăl tinerei, conform aceleiași surse.

Dar cum fericirea pare să le bată la ușă, în sfârșit, celor doi amorezi, aceștia nu se sfiesc să se afișeze public, fiind văzuți de curând, într-un cunoscut club din București, unde nu au prididit cu gesturile drăgăstoase și tandre, fără să se mai ascundă de ochii lumii.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel