Ramona Olaru se mută în casa lui Cătălin Cazacu. Blondina vrea să îi renoveze casa iubitului

Data publicării:
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, foto Instagram
Descriere foto: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, foto Instagram

Relația Ramonei Olaru cu Cătălin Cazacu a trecut la un alt nivel. Blondina este decisă să se mute în casa sportivului, acolo unde intenționează să facă și câteva schimbări.

Ramona Olaru l-a dat uitării pe Cuza și se iubește nebunește cu Cătălin Cazacu. Se pare că cei doi au decis să își oficializeze relația și să le arăte tuturor cât de mult se iubesc. Acum, relația celor doi a trecut la un alt nivel, iar blondina se va muta în locuința noului iubit. În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a făcut o dezvăluire neașteptată. În fața colegilor săi, vedeta a declarat că vrea să-i renoveze locuința iubitului său.

Blondina a mărturisit că își dorește foarte mult să facă acest pas, însă are o singură problemă. Mai exact, Ramona Olaru a precizat că nu vrea să doarmă în același loc unde au fost și fostele iubite ale sportivului, așa că este dispusă să facă unele schimbări. ”Mă apuc în partea cealaltă (nr. acasă la Cătălin Cazacu) de renovat. Eu nu mă mut unde au stat altele”, a spus Ramona Olaru la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Colegii de platou ai blondine au reacționat imediat  și au făcut câteva glume pe seama acestui lucru. 

”Nu uita că te apuci cu perdelele, lustra, mocheta și când schimbi mocheta îți dai seama că nu se mai potrivesc perdelele și le mai scumbi o dată. Ramona în loc să-și ia o piesă de mobilier, a vrut să schimbe canapeaua, dar a schimbat doar conținut”, a spus imediat Dani Oțil, completat și de colegul său, Răzvan Simion: ”El voia o măsuță de cafea”

 

Ramona Olaru, ipostaze tandre alături de Cătălin Cazacu

 

Recent, când cei doi s-au filmat în ipostaze tandre. 

Focoasa blondină a realizat un videoclip pe aplicația TikTok, pe care ulterior l-a postat pe Instagram. Mai exact, pe fundal se derulează o melodie de dragoste, iar în primă fază blondina apre singură. După aceea, pRamona este surprinsă într-o ipostază tandră, la pieptul lui Cătălin Cazacu.

 

@ramonao

That feeling!❤️???????? #foryoupage #ThenNowForever #goodvibes #happylife

♬ original sound - sǫᴛ0ʀɪɪx

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel