Ramona Olaru, mai provocatoare ca niciodată. Asistenta TV a lăsat totul la vedere

Data publicării:
Ramona Olaru, instagram
Descriere foto: Ramona Olaru, instagram

Ramona Olaru, asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, se laudă cu un corp spectaculos  și știe cum să atragă toate privirile.

Ramona Olaru este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Asistenta TV știe cum să ridice temperaturile în termometre ori de câte ori renunță la inhibiții și este protagonista unor cadre de milioane, și mai ales atunci când își expune frumusețea cu care a înzestrat-o Mama Natură!

Recent, Ramona Olaru a făcut furori pe Instagram cu ultima postare. Vedeta nu s-a sfiit și a postat o poză provocatoare, într-o lenjerie minusculă, care a sucit mințile bărbaților care au privit-o. Fotografia pare să fie dintr-un shooting foto pe care Ramona l-a făcut cu ceva timp în urmă. Acest lucru reiese și din descrierea postării: "Mi-a apărut asta la memories așa de dimi! Ș așa nu am postat-o niciodată așa că... iată", a scris Ramona Olaru în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

 

Fanii au reacționat pozitiv, complimentând-o pentru felul în care arată: "Perfectă / Cea mai frumoasa/ WOOOW/ Ești foarte frumoasă și sexy", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel