Ramona Olaru iubește din nou. Asistenta TV l-a dat uitării pe Cuza: „Am ieșit la cină cu el. Și a mers”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Olaru, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Olaru, sursa foto Instagram

Ramona Olaru și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat. Ce spune vedeta despre noul ei iubit?

Ramona Olaru și Cuza au trecut prin multe despărțiri și împăcări de-a lungul timpului. Cei doi au sperat că vor putea rămâne împreună, dar iată că timpul a avut alte planuri pentru cei doi. Chiar dacă frumoasa asistentă TV a suferit enorm după relația cu fostul ei iubit, acum și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat. 


Chiar dacă trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de iubire, aceasta a decis să țină identitatea bărbatului care o face fericită, secretă. 


În timpul emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona a dezvăluit că noul iubit nu îi mai permite să danseze pe mese, așa cum făcea ea în trecut: „Nu mă mai lasă pe mese”, spunea Ramona Olaru la Antena 1. 


Aceasta a mărturisit că înainte de prima întâlnire cu cel care i-a furat inima, și-a calculat harta natală.


„Am fost cu Bianca (n.r. prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Neatza cu Răzvan și Dani) să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers”, a dezvăluit vedeta. 


Ce spune Cuza despre despărțirea de Ramona Olaru: „Ne contraziceam până când ne lua somnul”


„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel