Ramona Olaru, enervată la culme de un admirator secret. Vedeta, neimpresionată de florile primite: „Ce te aștepți, mă?”

Data publicării:
Ramona Olaru, sursa instagram
Descriere foto: Ramona Olaru, sursa instagram

Ramona Olaru a fost surprinsă neplăcut de gestul făcut de un admirator secret. Vedeta i-a transmis și un mesaj dur.

Ramona Olaru este una dintre cele mai provocatoare asistente TV. După despărțirea de Cuza, blondina le-a demonstrat fanilor că lipsa iubitului nu a fost o problemă atât de mare, iar ieșirile cu prietenii și distracția i-au alinat dorul.

De când a rămas singură, tot mai mulți bărbați roiesc în jurul ei. Astfel, frumoasa blondină a mărturisit pe rețelele de socializare că obișnuiește să primească flori de la admiratorii ei secreți, gest aparent romantic, însă de această dată s-a întâmplat fix opusul. Ramona Olaru a fost scoasă din minți de surpriza primită și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor acest lucru.

„Eu primesc de multe ori de la diverși admiratori, fanatici sau mă rog. Fiecare își exprimă admirația în felul lui, am ignorat mereu treaba asta. De data asta a mai venit un buchet de flori, fie vorba între noi fiind ofilite, nici nu mă interesează, dar au un mesaj și sună cam așa <<Sunteți un diamant, dacă ai fi al meu, aș fi cel mai fericit om din lume>>. Eu și mai cine suntem un diamant și cine să fie al tău? Eu sau celălalt cine? Ce te aștepți mă nene, să-ți zic acum <>.”, a spus Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

Pe lângă faptul că nu a fost impresionată de buchetul primit, Ramona Olaru a fost deranjată și de bilețelul atașat la buchet, pe care era scris un text cu numeroase greșeli gramaticale.

Urmăritoarele Ramonei Olaru au taxat-o pe vedetă pentru faptul că nu a apreciat gestul făcut de admiratorul ei. Astfel, blondina le-a transmis gurilor rele că le poate trimite buchetul de flori cu pricina persoanelor care o blamează pentru că nu s-a bucurat în liniște de gest.

„Au dat dracii în voi, în toate. Mă blamați că de ce nu pot să mă bucur de flori și fac mișto de om. Ei uite că așa vreau eu să fac mișto de om. Bucurați-vă voi, care sunteți, unde sunteți, dați-mi o adresă că vi le trimit vouă. Niște nebune sunteți, sensibilelor.”, a spus vedeta nervoasă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel