Ramona Olaru: Ei doi sunt cei mai stabili bărbați din viața mea

Data publicării:
Ramona Olaru, captură video Youtube
Descriere foto: Ramona Olaru, captură video Youtube

Ramona Olaru este asistenta emisiunii de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, de mai bine de cinci ani. 

Invitată recent la podcastul lui Radu Tibulca, "Vin de-o poveste", Ramona Olaru a povestit cum a fost copilăria ei, greutățile prin care a trecut și ascensiunea avută după ce s-a angajat în televiziune. 

Ramona a împărtășit viziunea ei despre cei doi bărbați care au avut un impact semnificativ asupra vieții sale, descriindu-i ca fiind "cei mai stabili bărbați din viața mea": "Am spus și susțin în continuare: cei mai stabili bărbați din viața mea au fost, sunt și vor fi Răzvan și Dani. Ei au contribuit foarte mult la ceea ce sunt eu astăzi. N-ai cum să stai lângă «zei» și să nu prinzi cât de cât, să te ridici și tu pe lângă ei". 

Aceasta povestește despre lipsurile materiale din copilărie, despre hainele primite de la sora mai mare sau donate și despre bucuria imensă de a-și cumpăra prima pereche de papuci din banii câștigați ca ospătăriță: "Am crescut la fermă, pe câmp. Dacă privesc alți copii care au stilul de viață pe care l-am avut eu atunci, mi se pare ceva îngrozitor și îmi permit să folosesc cuvântul ăsta, pentru că era îngrozitor. Până să plec la liceu, am avut foarte multe ierni în care nu aveam curent electric, în care nu aveam mâncare. Mama nu muncea. Tata muncea pe un salariu de câteva zeci de lei, undeva la 300-400 de lei de acum". 

"Stăteam în două camere toți, într-o locuință a celor care aveau ferma. Mai erau câteva familii, undeva la 20, ca o adunare. Repet, eram în această fermă, pe câmp, și până la primul sat, aveam foarte mult de mers până la școală, pentru că nu aveam transport. La un moment dat ne-au dat un tractor cu vagon. Era foarte amuzant, îmi amintesc că ultima oară când am mers cu tractorul, a fost un cutremur foarte mare în miezul zilei. Au fost multe accidente. N-aveam de încălțat, că având o soră mai mare, îmi dădea ce îi rămânea ei mai mic sau primeam ajutoare. Eu, până să ajung în clasa a 9-a, nu am avut salariu. Apoi m-am angajat ospătăriță și mi-am cumpărat pentru prima oară haine. Se purta atunci verde și portocaliu intens. Mi-am luat o pereche de papuci de plajă, mi s-a părut cea mai tare chestie că am avut bani și am putut să-mi cumpăr. De atunci am înțeles că e atât de tare să muncești și să câștigi bani", a mai adăugat Ramona.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel