Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Ce inel a primit vedeta: „Am spus DA!”

Data publicării:
Sursa foto: Ramona Olaru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Olaru, instagram

Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Cătălin Cazacu. Blondina a împărtășit cu fanii și primele fotografii cu inelul pe cae l-a primit. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de câteva luni bune de zile. Chiar dacă au fost mai multe momente de cumpănă între cei doi, când s-a zvonit faptul că și-ar fi spus chiar adio, sportivul și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a o lua pe frumoasa prezentatoare de soție. Zis și făcut! Bărbatul și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. 

Ramona Olaru, cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru este mai fericită ca niciodată. Frumoasă asistentă Tv a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, chiar în vacanța din Grecia. La scurt timp, vedeta a împărtășit frumoasa veste cu fanii pe rețelele de socializare. Frumoasa blondină le-a arătat și superbul inel cu diamant roz pe care l-a primit.

„Ok! Am spus DA! ”, a scris Ramona Olaru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Cum s-au cunoscut cei doi

Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. Acesta a povestit că la început au fost doar prieteni, dar cu timpul s-au apropiat tot mai mult, până au ajuns să formeze un cuplu.

Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

Cine e mai romantic, în relația celor doi

Chiar dacă și-ar dori să fie romantici, Cătălin Cazacu spune că timpul nu le permite întotdeauna să recurgă la acest lucru.

"Eu zic că eu sunt romantic, dar dacă o întrebi pe Ramona probabil că va zice că ea. Sunt momente și momente, mai e și problema timpului, care nu ne lasă să fim romantici cât am vrea.", a  spus acesta  în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV. 

"Dacă vreau o viață liniștită, ea are dreptate"

Cei doi îndrăgostiți au parte și de niște programe de muncă total diferite, care nu le-au permis încă să-și formeze niște tabieturi împreună.

"Tot timpul ea are dreptate. Dacă vreau o viață liniștită, ea are dreptate.

Eu nu beau cafea, iar ea se trezește la 5:50, deci obiceiul cu cafeaua nu ne-a intrat în reflex, așa că ne bucurăm de weekend, când putem să ne trezim la aceeași oră. În rest, e puțin mai delicat cu programul nostru, dar asta este. Încercăm să le facem pe toate.", a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel