Ramona Olaru a ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Cătălin Cazacu: „Nu suntem ok”

Data publicării:
Sursa Ramona Olaru, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa Ramona Olaru, instagram/ colaj foto

Ramona Olaru și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat cu perfuzia în mână, pe patul de spital. Alături de asistenta TV se afla și iubitul ei, Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru s-a filmat pe patul de spital cu perfuzia în mână.Alături de ea se afla și iubitul său, Cătălin Cazacu, care i-a fost alături necondiționat. Fanii vedetei și-au făcut griji pentru blondină, astfel că Ramona a decis să le explice ce s-a întâmplat. 

Ramona Olaru a ajuns la spital, însoțită de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru le-a mărturisit fanilor săi pe rețelele de socializare că este bine. Mai mult decât atât, blondina a avut și un schimb de replici cu partenerul său, care a însoțit-o la unitatea spitalicească. 

„Cătălin Cazacu: Te distrezi?

Ramona Olaru: Te ai plictisit?

Cătălin Cazacu: Nu, așa tare nu m-am mai distrat de cânt mi-a ars apartamentul.

Ramona Olaru: Numai probleme ți se întâmplă, dar suntem bine acum.

Cătălin Cazacu: În sfârșit!”, a fost discuția celor doi, din spital.

Ulterior, Ramona Olaru le-a mai spus internauților că și-a făcut niște perfuzii pentru a avea un corp mai puternic.

„Ramona Olaru: Nu el era bolnav la spital, eu eram, dar suntem ok, ca să știți, am băgat doar cele necesare pentru un corp puternic.

Cătălin Cazacu: Nu, nu suntem ok, am pus filtrele, acum suntem clar ok.

Ramona Olaru: Am pus filtru ca să arăt bine, suntem ok.”, au mai precizat cei doi, după ce au plecat de la spital.

Cătălin Cazacu, dezvăluiri inedite din relația cu Ramona Olaru

ătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de câteva luni bune de zile. Chiar dacă au fost mai multe momente de cumpănă între cei doi, când s-a zvonit faptul că și-ar fi spus chiar adio, sportivul și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a o lua pe frumoasa prezentatoare de soție. 

La aproape un an de relație cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a făcut dezvăluiri neașteptate. Fostul prezentator TV a recunoscut că relația cu frumoasa blondină l-a schimbat foarte mult. 

„Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi”, a spus Cătălin Cazacu pentru Fanatik.

Cătălin Cazacu: „Da, m-am făcut băiat serios”

Nu este prima dată când Cătălin Cazacu vorbește despre nuntă, fapt că sportivul își dorește cu adevărat acest lucru. În urmă cu ceva timp, acesta declara faptul că Ramona Olaru este femeia vieții lui și își dorește să o ducă la altar cât mai repede.

Totodată, Cătălin Cazacu a recunoscut că s-a cumințit foarte mult de când a apărut Ramona Olaru în viața lui.

„Da, m-am făcut băiat serios. Am trei pisici acasă, dacă o socotim și pe Ramona. Nu știu ce se întâmplă, e ceva cu mercur retrograd (râde, n. red.). (…) Dacă plecăm de la premisa că eram mai neliniștit înainte, da, putem spune că Ramona m-a liniștit. Mai sunt Vultur de Noapte, dar am cuibul meu. Dar cred că așa se vede din exterior”, a spus Cătălin Cazacu. „Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre”, a mai adăugat Cătălin Cazacu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel