Ramona Lăzuran, fina Anamariei Prodan, dezvăluiri despre divorțul nașilor: Este dureros ce se întâmplă, sunt femeie și știu ce am simțit

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Lăzuran, foto Instagram
Descriere foto: Ramona Lăzuran, foto Instagram

Ramona Lăzuran, fina Anamriei Prodan și a lui Laurențiu Reghecanpf, a vorbit despre divorțul celor doi.

Ramona Lăzuran spune că că nu îi vine să creadă că cei doi au ajuns la divorț și că a tot sperat că vor găsi o soluție pentru a-și rezolva problemele din cuplu. 

"Eu am fost printre primele persoane șocate de această veste. Și acum refuz să cred. Am tot crezut într-o schimbare și într-o revenire. Este dureros ce se întâmplă, sunt femeie și știu ce am simțit. Ei sunt la un alt nivel și vorbim despre altceva, vorbim despre lucruri mult mai mari.", a declarat Ramona Lăzuran, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

 

Într-o altă intervenție televizată, Ramona Lăzuran a povestit despre începuturile relației dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vedeta spune că cei doi au plecat de jos și că au muncit cot la cot pentru a ajunge pe culmile succesului. 


 "Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.

Ei au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatra, pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând.", a declarat fina cuplului Prodan-Reghecampf, într-o altă emisiune TV.

 

Anamaria Prodan „Laurențiu nu mai are ce să caute lângă noi. Nu mai există loc de întoarcere”

 

Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la ProTV, acolo unde a vorbit despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

”Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria. Cunoscuta impresară a povestit celor de acasă că familia rămâne pe primul plan pentru ea și că va face tot ce este necesar ca băiatul ei să nu mai plângă. ”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate. 

„Eu am aflat prima dată de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist și m-a intrebat cum s-a întâmplat asa ceva. Că tocmai a anunțat soțul dumneavoastră în presă, că divorțează. Vorbim foarte rar, pentru că eu consider că ce am avut de spus am spus, frumos și elegant. Pentru mine nu mai există loc de întoarcere, de împăcare. Pentru că pe mine mine, un om nu trebuie să mă mintă sau să mă trădeze. Probabil nu a mai fost fericit. Am vorbit rar. Noi am trecut printr-o perioadă grea. Un an de zile am încercat să o salvez pe mama mea. Un an nu am făcut nimic. Am încercat să o salvez pe mama. Eu nici acum nu vreau să cred că există așa ceva, că a existat altă femeie. Nu vreau să vorbesc despre asta. Eu pot să divorțez în 30 de minute la Ambasada din America. Eu sunt omul care nu regretă nimic. Ceea ce vedeți astăzi, îmi este străin și mie. Nu îmi doresc să fiu târâtă în așa ceva. Nu îl cunosc pe omul de astăzi, nu îmi trebuie un astfel de om. Mă simt foarte trădată”, a declarat Anamaria Prodan „La Măruță”.

Mai mult, Anamaria prodan spune că a avut deja discuții cu Laurențiu Reghecampf despre Corina Caciuc Bilcon, femeia cu care acesta are o relație și despre care se presupune că ar fi însărcinată. 

 „Am avut o discuție cu soțul meu acum două nopți și mi-a spus că cineva a deschis conturi fake de Instagram. Această domnișoară nu vrea să apară în presă, ei nu au vrut să apară. E cumplit pentru ea. Da, ei sunt un cuplu. Îmi doresc pentru soțul meu să continue drumul pe care eu i l-am dat”, a mai adăugat impresara.

”Umilința nu poate merge la infinit”

În ciuda situației dificile în care a fost pusă de bărbatul alături de care a construit un real imperiu, aceasta a ținut să precizeze: ”E soarele meu și atât. Vreau ca Laurențiu Jr și fetele mele să nu trăiască așa ceva”. Cu sinceritatea care a consacrat-o, Anamaria a admis: ”Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș căsători tot cu Laurențiu Reghecampf”.  Cu toate acestea, ea nu uită câte greșeli au fost în relația lor și de câte ori le-a depășit, după ce prietenii lui Laurențiu veneau la ea și i le explicau: ”Umilința nu poate merge la infinit”. 

Bebeto, fiul celor doi, în vârstă de 13 ani, este cel care suferă cel mai tare în urma acestei situații. Sexy impresara spune că cel mic a ajuns să-i fie rușine să mai iasă din casă, și poate că dacă era mai mic, nu ar fi înțeles atât de bine ce se întâmplă și i-ar fi fost mai ușor.

„Copilul meu este foarte rănit. Îi este ruşine să iasă pe stradă, nu vrea să vorbească cu nimeni, în afară de mine şi surorile lui”, a mai declarat Anamaria Prodan la Pro TV.

Deși a fost târâtă într-un scandal pe care nu și-l dorea, Ana nu îi dorește răul bărbatului care i-a fost și îi este, pentru încă puțin timp, soț: ”Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște:”Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.

Privind spre viitor, Anamaria spune că este un om sensibil, care are nevoie de afecțiune, dar și că nu va mai avea o relație cu un bărbat din România: ”Nu o să fie român niciodată. Vreau să mă îndepărtez și să plec de aici cu amintiri frumoase”. 

 

Adevărul despre primul divorț al lui Laurențiu Reghecampf

 

După ce s-a zvonit că Anamaria Prodan l-ar fi „despărțit” pe Reghe de prima sa soție, impresara face lumină și spune că lucrurile nu au stat deloc așa.

„Eu cand l-am cunoscut pe Laurențiu, l-am pus la masă cu fosta soție. Mariana mi-a spus niște lucruri pe care nu le-am crezut. Noi ne-am întâlnit totți trei. Ca să clarificăm, că se tot spune că i-am despărțit. Eu, Anamaria Prodan, eram o femeie liberă, ei nu mai erau un cuplu de doi ani de zile. Ei au stat de vorbă și au realizat că relația lor nu mai mergea. Eu cu Mariana nu am nimic, nu i-am făcut niciodată niciun rău.”, a mai spus Anamaria Prodan. 


„Laurențiu nu mai are ce să caute lângă noi”, a concluzionat vedeta, argumentând că alegerea celebrului antrenor a lăsat-o cu un gust amar. 

Renunță la numele REGHECAMPF

Întrebată dacă va renunța la numele de Reghecampf, Anamaria a spus că da și că ea oricum a fost cunoscută drept Prodan.

„Soțul meu mi-a cerut să renunț la numele de Reghecampf. Mi-a zis că el are niște reguli clare Nu mă interesează! (de numele Reghecampf) M-a strigat cineva așa?”, a  explicat Anamaria Prodan.

 

În ceea ce privește averea pe care o au de împărțit cei noi, vedeta a spus că averea ei este în siguranță, pentru că tot ce are este moștenit de la mama ei, astfel că nu are ce să împartă cu Laurențiu Reghecampf.

 „Mama mea a muncit o viață pentru care noi să fim astăzi cum suntem”, a spus vedeta.

În încheiere, Cătălin a invitat-o pe Anamaria să îi lase și un mesaj. Fără să stea pe gânduri, aceasta a spus: ”Îmi doresc tare mult să ne facă mândri de el și să vin la tine să spun că Laurențiu Reghecampf, tatăl copiilor mei, este numărul 1”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel