Ramona Gabor, apariție fulger pe rețelele de socializare. Motivul 'dispariției' i-a îngrijorat pe fani: „Mă simt slăbită”

Data publicării:
Ramona Gabor, sursa instagram
Descriere foto: Ramona Gabor, sursa instagram

Ramona Gabor și-a făcut din nou apariția pe rețelele de socializare, după o perioadă de absență, care i-a îngrijorat pe fani.

Ramona Gabor duce o viață la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Sora Monicăi Gabor este stabilită în Dubai, acolo unde aruncă cu banii în stânga și în dreapta și trăiește pe picior mare în lux și opulență. În ultima perioada Ramona Gabor a petrecut 24 din 24 în locații de lux cu băuturi și preparate fine, fără să-i pese de absolut nimic.

Ramona Gabor, probleme de sănătate

După atâtea nopți nedormite, Ramona Gabor se confruntă cu probleme de sănătate chiar în apropiere zilei sale de naștere. Acesta este și motivul pentru care aceasta a lipsit zile la rând de pe rețelele de socializare. 

Ramona Gabor le-a mărturisit fanilor că s-a îmbolnăvit și că se simte foarte slăbită, motiv pentru care nu și-a organizat nimic pentru ziua sa de naștere, așa cum o făcea altădată.  Sora Monicăi Gabor le-a cerut și fanilor un sfat în legătură cu pregătirile pentru petrecerea aniversară.

”Am lipsit de pe social-media în ultimele zile pentru că m-am simțit foarte rău. Dar acum sunt mai bine și mă bucur pentru că urmează ziua mea, dar pentru că m-am simțit rău nu am plănuit nimic, nicăieri, cu nimeni, pentru aniversarea mea. Oare ar trebui să fac ceva anul acesta de ziua mea sau nu, având în vedere că încă mă simt slăbită? ” , a scris Ramona Gabor pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel