Ramona de la Clejani, bătută cu bestialitate la concert. Artista s-a ales cu mai multe vânătăi pe corp: ”Mi-e teamă pentru viața mea”

Data publicării:
Sursa foto: Ramona de la Clejani, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona de la Clejani, instagram

Ramona de la Clejani a avut parte de momente de coșmar, după terminarea unui concert. 

Ramona de la Clejani a trecut prin momente de panică, după ce a fost bătută cu o bâtă, după terminarea unui concert, în urmă cu două zile. Acum, artista și-a făcut curaj și a povestit tot ce s-a întâmplat.

Ramona de la Clejani, bătută cu bestialitate la concert

Vedeta a fost victima unei agresiuni, la scurt timp după concert. Mai exact, câțiva dintre cei prezenți s-au năpustit cu bâte către membrii din trupa sa, dar inclusiv către ea. Din păcate, ea a fost lovită cu o bâtă în zona brațului, dar și la nivelul abdomenului, potrivit spynews.ro

”Vinerea trecută, după ce s-a terminat cântarea, a ieșit un scandal mare de tot, au început să lovească, printre care și eu am fost lovită, am fost lovită cu o bâtă în mână, în burtă. Nici nu pot să stau pe picioare, sunt terminată, mă doare și spatele”, ne-a spus Ramona de la Clejani, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ramona de la Clejani nu își explică cum de s-a ajuns la o asemenea situație. Artista a avut nevoie de intervenția medicilor și susține că are în continuare stări de rău și dureri la nivelul brațului și al spatelui. Cu toate astea, Ramona de la Clejani recunoaște că nu a sunat la poliție. 

”Nu înțeleg de la ce s-au luat, unii dintre invitați au sărit la bătaie către cei din trupa noastră. Am fost la spital și cred că o să mă duc iar, că nu mă simt bine. Am mâna lovită, spatele, mi-au dat antiinflamatoare”, a mai zis Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani: „Mâna mi-au prins-o tare de tot cu bâta aia, tare de tot”

Artista a povestit că a chemat salvarea acasă, însă nu le-a spus medicilor că a fost bătută, pentru a nu chema poliția. Ramona susține că se teme pentru viața ei, mai ales că, în urmă cu  o lună era victima unui jaf ce a avut loc în apartamentul ei.

”A fost și salvarea la mine la mine acasă, mâna mi-au prins-o tare de tot cu bâta aia, tare de tot. Primele ore după nu am simțit nimic, nu aveam nimic, dar după au început durerile uriașe. Celor de la salvare le-am ascuns, le-am zis că mă doare capul, rinichii, spatele, că dacă le ziceam că am fost bătută ar fi chemat imediat poliția”, a mai zis ea.

”Mi-e teamă pentru viața mea”, a mai zis ea despre situația din prezent.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel