Ramona Bădescu, secretul tinereții fără bătrânețe: „Vârsta mea biologică este de 37 de ani”

Data publicării:
Ramona Bădescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu, sursa foto Instagram

Ramona Bădescu a dezvăluit care sunt secretele ei pentru a se menține în formă la 53 de ani. 

Ramona Bădescu este mai fericită și împlinită ca niciodată. Chiar dacă a devenit mămică, aceasta arată la fel de bine ca înainte și spune că este și mai preocupată de imaginea ei decât înainte să îl aibă pe fiul ei. Ramona Bădescu este una dintre cele mai frumoase actrițe din România și pare că a găsit secretul ținereții fără bătrânețe. 


Ramona Bădescu spune că a început să apeleze la tratamentele cu botoz pentru ridurile de pe frunte,dar în general preferă măștile din ingrediente naturale. 


Eu sunt adepta tratamentelor naturale (îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat etc.) și doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță trebuie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc”, a declarat Ramona Bădescu pentru Wowbiz.


Ramona Bădescu a dezvăluit că în urma unor analize, specialiștii i-au spus că vârsta ei biologică este de 37 de ani, nu de 53 așa cum îi arată buletinul. 


Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent. Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani”, a mai spus actrița. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel