Ramona Bădescu se întoarce în Italia. Vedeta a dezvăluit motivul deciziei sale: „Nu am putut”

Ramona Bădescu a luat o decizie radiclă. Vedeta renunță la România și se va muta din nou în Italia. 

Ramona Bădescu a uimit pe toată lumea, după ce a mărturisit că se va muta din nou în Iltalia, după ce a petrecut o bună perioadă de timp în România. Vedeta a revenit în țară anul trecut și a deci să rămână aici cu fiul ei, Ignacio, în vârstă de 2 ani și 7 luni. Acum, vedeta a terminat cu toate proiectele profesionale pe care le avea în țară, astfel că, a decis să se întoarcă în locul care i-a devenit a doua casă, Italia. 

Ramona Bădescu se întoarce în Italia

Ramona Bădescu a locuit mai bine de 30 de ani în Italia, acolo unde și-a construit o familie și o carieră de succes. Anul trecut, vedeta a revenit în țară pentru niște proiecte profesionale. Acum că totul s-a terminat, Ramona Bădescu se va întoarce în Italia pentru că vrea să îl înscrie pe fiul său în vârstă de 2 ani și 7 luni la grădiniță. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit ce planuri are pentru viitor.

„Ne reîntoarcem pe plan mai stabil și o să fiu din nou în vizită aici, în țară. Vreau să îl înscriu pe Igna la grădinița de vară. Fiind aici, n-am putut să-l duc la grădiniță. Ca să fiu sinceră, l-am și zăpăcit pe băiatul ăsta. Taică-su zicea să-l dăm și la Școala Americană',  a spus Ramona Bădescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Ramona Bădescu: „Este atât de greu să fii mamă”

„Eu am zis până acuma că mamă este un cuvânt atât de banal. Aproape toate femeile sunt mame, dar este atât de greu să fii mamă, cu atâtea responsabilități.Eu dacă aș în politică, mamelor le-aș da un salariu pentru că meseria de mamă este o meserie foarte grea. Mulți copii pleacă, mulți tineri nu-și mai aduc aminte de sacrificiile pe care le-au făcut părinții. Este un lucru care pe mine mă întristează', a declarat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu se teme de moarte

Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani a recunoscut că odată cu înaintarea în vârstă, a început să se teamă de moarte. 

„Timpul trece și îți dai seama că trece chiar foarte repede. Când eram mai mici, la școală, nu ne dădea seama că se întâmplă evenimente și mai triste, pentru că eram prea tineri.Acum începem să ajungem la acea vârstă, cu ceea ce se întâmplă în jurul nostru, pandemia, bolile, războiul…Am prieteni care se duc și începe să îmi fie frică. Dar încerc să fiu optimistă', a mai spus vedeta.

Ramona Bădescu, secretul tinereții fără bătrânețe

Ramona Bădescu este mai fericită și împlinită ca niciodată. Chiar dacă a devenit mămică, aceasta arată la fel de bine ca înainte și spune că este și mai preocupată de imaginea ei decât înainte să îl aibă pe fiul ei. Ramona Bădescu este una dintre cele mai frumoase actrițe din România și pare că a găsit secretul ținereții fără bătrânețe. 


Ramona Bădescu spune că a început să apeleze la tratamentele cu botoz pentru ridurile de pe frunte,dar în general preferă măștile din ingrediente naturale. 


„Eu sunt adepta tratamentelor naturale (îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat etc.) și doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță trebuie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc”, a declarat Ramona Bădescu pentru Wowbiz.


Ramona Bădescu a dezvăluit că în urma unor analize, specialiștii i-au spus că vârsta ei biologică este de 37 de ani, nu de 53 așa cum îi arată buletinul. 


„Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent. Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani”, a mai spus actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iun 2022, 09:05 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience