Ramona Bădescu, primul Crăciun în România după foarte mulți ani: „Voi petrece în stil tradițional, cu Ignazio și mama mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Bădescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu, sursa foto Instagram

Ramona Bădescu va petrece primul Crăciun în România alături de fiul și soțul italian. 

Ramona Bădescu se află de câteva luni de zile în România alături de fiul ei și spune că acesta va fi primul Crăciun petrecut alături de Ignazio pe meleagurile natale. Vedeta speră din tot sufletul că soțul ei italian va putea veni în România, iar restricțiile impuse împotriva Covid-19 le vor permite să petreacă sărbătorile de iarnă împreună. 


Ramona Bădescu trăiește cele mai frumoase clipe alături de fiul ei, iar acest Crăciun va fi cu siguranță magic deoarece îi va putea arăta celui mic tradițiile și obiceiurile românești. 


„Este prima oară când fac Crăciunul în România, cu fiul meu, așa că voi petrece în stil tradițional, cu Ignazio și mama mea. Pentru mine este, să zic așa, al treilea Crăciun pentru că eu îl număr în funcție de când a venit pe lume băiețelelul meu. De când l-am născut pe Ignazio, lumea mea este împărțită în două: înainte și după el.


Pe an ce trece Crăciunul este mai interesant pentru că el crește și devine din ce în ce mai interesat de tot ce este în jurul lui. El descoperă și începe să-și dea seama de lucruri, de globuri, de brad – ceea ce este chiar o problemă pentru că trebuie să-i spun mereu „Nu, nu, nu'-, dar eu mi-am dorit să am aceste probleme”, a declarat Ramona Bădescu pentru VIVA!.


Ramona Bădescu a fost aspru criticată din cauza vârstei și mulți oameni i-au spus că este mult prea târziu pentru a aduce un copil pe lume. Ce spune vedeta despre răutățile de care a avut parte în ultima perioadă?


„Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oamenilor, dar nu m-am simțit judecată. Pentru că sunt o fire destul de liberă și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele.


Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, momentul în care m-am relaxat și am zis: „Gata nu se mai poate!”, a intervenit și a apărut Ignazio”, a adăugat Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


După ce a ținut totul ascuns, Ramona Bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Fabio Cali este un bancher și om de afaceri din Italia. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, de care spune că s-a îndrăgostit de la prima vedere. În ceea ce îl privește pe fiul lor, Ramona Bădescu susține că micuțul are trăsături din partea ambilor părinți, dar seamănă mai mult cu tatăl. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel