Ramona Bădescu nu și-a botezat fiul nici acum, după un 1 an și 3 luni de la naștere

Data publicării:
Ramona Bădescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu, sursa foto Instagram

A devenit mamă de mai bine de un an de zile, dar Ramona Bădescu nu și-a botezat încă fiul. Ce a împiedicat-o pe proaspăta mămică?

Frumoasa Ramona Bădescu a devenit mamă de băiat și este în culmea fericirii. Micuțul ei a împlinit 1 an și 3 luni, dar nu a fost creștinat încă. Din cauza pandemiei, vedeta a decis să amâne botezul micuțului, până când lucrurile se mai liniștesc. Acum spune că este pregătită să facă botezul pe care și-l dorește. 


Ramona este foarte atașată de fiul ei, ba mai mult a afirmat că este o mamă posesivă. Micuțul are trăsături din partea ambilor părinți, dar Ramona susține că seamănă mai mult cu tatăl. 


„Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, a declarat vedeta pentru Click. 


Ramona Bădescu are planuri mari atunci când vine vorba de carieră, chiar dacă a afirmat că rolul de mamă este pe primul loc, aceasta nu vrea să-și neglijeze cariera. Ba mai mult, are de gând să își deschidă un blog cu rețete internaționale, deoarece în pandemie a descoperit că este pasionată de gătit. 


Despre rolul de mamă, Ramona spune că este foarte mândră și foarte fericită în această postură. Ba mai mult, este geloasă și posesivă și nu vrea să își expună prea mult micuțul. 


„A deveni mamă este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie față de Dumnezeu şi față de tine însăți, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile. De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră”, a spus vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel