Ramona Bădescu, din nou pe marile ecrane după 3 ani de pauză. În ce film va juca frumoasa actriță

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Bădescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu, sursa foto Instagram

Ramona Bădescu revine pe platourile de filmare după trei ani în care s-a dedicat exclusiv vieții de familie. 

Ramona Bădescu revine pe marile ecrane după o pauză de trei ani, timp în care a devenit mămica unui băiețel superb. Actrița va juca într-un film românesc, intitulat „Egregora: Comoara pierdută”, regizat de Andrei Chiriac. Ramona Bădescu este foarte fericită că a revenit pe platourile de filmare și a dezvăluit ce rol a primit în film. 


Ramona Bădescu spune că a stat departe de lumea filmului pentru 3 ani, deoarece nouă luni a fost însărcinată, iar doi ani s-a ocupat strict de creșterea fiului ei, Ignazio. 


„Până acum m-am dedicat în exclusivitate lui Ignazio. Sunt doi ani de viața lui și un an când a fost în burtă, așa că sunt trei ani de când i-am cântat lui, i-am dansat lui, am stat numai lângă el. Dar acum m-am reîntors la muncă. Am ceva proiecte. Deja filmez pentru un film. La Bușteni. Scris și regizat de Andrei Chiriac. Un film extraordinar”, a povestit Ramona Bădescu pentru EVZ.


Frumoasa actriță va avea un rol negativ, pentru care, spune ea este nevoie să își arate fața mai puțin bună. 


„Sunt fată rea în film. Foarte rea. Pot să fiu și foarte rea, dar tot cu zâmbetul pe buze. Dacă botoxul îmi permite, mai ridic și sprânceana stângă să par și mai rea”, a mai povestit actrița. 


Logodnicul Ramonei Bădescu a făcut închisoare


Ramona Bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Fabio Cali este un bancher și om de afaceri din Italia.

 
Fabio Cali a făcut închisoare în Italia pentru inginerii financiare de peste 90 de milioane de euro. Omul de afaceri a reușit să demonstreze că este nevinovat abia după 8 ani. Timp în care a stat în închisoare, în condiții greu de imaginat. 


„Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara”, a dezvăluit Fabio Cali pentru informazione.it



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel