Ramona Bădescu, dezvăluiri inedite. Vedeta a făcut ani la rând baie cu lumina stinsă. De ce refuza să își vadă trupul

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Bădescu, sursa instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu, sursa instagram

Ramona Bădescu a făcut dezvăluiri incredibile. Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, vedeta a trecut și printr-o perioadă mai dificilă în care refuza să își privească corpul.

La 52 de ani, Ramona Bădescu arată mai bine ca niciodată. Vedeta se numără printre cele mai atrăgătoare femei din showbizul românesc. Cu toate astea, în trecut lucrurile nu au stat deloc așa. Aceasta a mărturisit că din cauza kilogramelor în plus ajunsese să facă duș cu lumina stinsă, pentru a nu fi nevoită să se privească.

A reușit să se ambiționeze și să slăbească, acceptându-se pe sine și făcând pace cu ea însăși.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit Click.

De atunci, Ramona Bădescu a avut mare grijă de felul în care arată, chiar și  după naștere. Vedeta s-a îngrășat în jur de 9 kilograme când a fost gravidă, dar le-a dat jos într-un timp scurt. Acum, Ramona Bădescu este mai fericită ca niciodată și se bucură din plin de momentele petrecute alături de partenerul și copilul ei.

„Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a spus Ramona Bădescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel