Ramona Bădescu, dezvăluiri în lacrimi despre copilăria alături de un tată sever: "Făceam pe mine de frică"

Data publicării:
Ramona Bădescu împreună cu părinții ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu împreună cu părinții ei, sursa foto Instagram

Ramona Bădescu a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu tatăl ei. Vedeta a izbucnit în plâns la TV. 

Ramona Bădescu este una dintre cele mai apreciate vedeta din România. Chiar dacă de câțiva ani buni își trăiește o mare parte din timp în Italia alături de soțul și fiul ei, vedeta a mers în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu tatăl ei. 


Ramona Bădescu a izbucnit în lacrimi deoarece tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu un an de zile și a lăsat un gol imens în sufletul ei. 


„Datorez totul familiei mele, tatălui meu.(…) Era foarte sever, foarte dur, se uita la mine și zicea: „păi, de ce?', făceam efectiv pe mine de frică. Un om sever cu principii, dar care m-au ajutat foarte mult în viață pentru că mi-am creat o rigiditate a mea și a felului meu de a fi.


M-au creat (n.r principiile) o persoană demnă, o persoană care să nu meargă pe scurtături, să lupt pentru ceea ce am.(…).


Tata era foarte sever, cred că în viața lui m-a altoit de vreo 2-3 ori, dar și cu un sens, nu așa că îi venea lui.(…) A fost foarte sever, dar această severitate m-a ajutat foarte mult și m-a călăuzit în viață. Lipsurile sau severitatea lui m-au ajutat să apreciez mai mult”, a mărturisit Ramona Bădescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Ramona Bădescu regretă enorm că nu a mai fost afectuoasă cu tatăl ei în ultimii ani din viață. Vedeta îi promite acestuia că atunci când se vor revedea îi va oferi toată atenția și dragostea pe care nu a știut cum să i le arate cât timp a fost în viață. 


„Acum, când era mai în vârstă, îl simțeam pe tata că ar fi avut nevoie să îl îmbrățișez, să îi spun: „tati, te iubesc, îmi e dor de tine!'. Mi-a fost foarte greu, dar în ultimii ani, când mă simțeam mai matură, am început să îi spun, să îl îmbrățișez și să îl pup. Mi-aș fi dorit să fie asta și când eram mai mică, dar când ne vom reîntâlni acolo sus, îți jur, tati, că o să te țin numai în brațe”, a adăugat vedeta. 

 

După ce a ținut totul ascuns, Ramona Bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Fabio Cali este un bancher și om de afaceri din Italia. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, de care spune că s-a îndrăgostit de la prima vedere. În ceea ce îl privește pe fiul lor, Ramona Bădescu susține că micuțul are trăsături din partea ambilor părinți, dar seamănă mai mult cu tatăl. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel