Ramona Bădescu, despre viața de mămică la 51 de ani: „Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Bădescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu, sursa foto Instagram

Ce spune Ramona Bădescu despre criticile primite după ce a devenit mămică la vârsta de 51 de ani. 

Frumoasa Ramona Bădescu a devenit mamă de băiat și este în culmea fericirii. Frumoasa vedetă a primit multe critici de-a lungul timpului din cauza vârstei. 


Ramona este foarte atașată de fiul ei, ba mai mult a afirmat că este o mamă posesivă. Micuțul are trăsături din partea ambilor părinți, dar Ramona susține că seamănă mai mult cu tatăl. 


Ce spune vedeta despre criticile primite din partea oamenilor: „Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu”


„Nu. Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oamenilor, dar nu m-am simțit judecată. Pentru că sunt o fire destul de liberă și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele.


Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, momentul în care m-am relaxat și am zis: „Gata nu se mai poate!”, a intervenit și a apărut Ignazio”, a adăugat Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Ramona Bădulescu spune că se simte la fel de împlinită chiar dacă a devenit mamă la 51 de ani. 


„În societate e normal, mulți au spus că aș fi putut fi bunică. Eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil, dar nu există o vârstă la care să fii mamă sau nu poți să fii judecată pentru că ești sau că devii mamă.


E un lucru atât de frumos și minunat, e lucru cel mai important din viața mea, iar eu sfătuiesc ca toate fetele să aibă încredere și să creadă în Dumnezeu, pentru că se poate întâmpla un miracol”, a mai spus vedeta. 

 

Logodnicul Ramonei Bădescu a făcut închisoare

După ce a ținut totul ascuns, Ramona Bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Fabio Cali este un bancher și om de afaceri din Italia. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, de care spune că s-a îndrăgostit de la prima vedere. 


Abia acum s-a aflat că Fabio Cali a făcut închisoare în Italia pentru inginerii financiare de peste 90 de milioane de euro. Omul de afaceri a reușit să demonstreze că este nevinovat abia după 8 ani. Timp în care a stat în închisoare, în condiții greu de imaginat. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel