Ramona Bădescu, decizie RADICALĂ după ce și-a pierdut tatăl: „Viața merge înainte”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Bădescu împreună cu părinții ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu împreună cu părinții ei, sursa foto Instagram

Ramona Bădescu și-a pierdut tatăl în luna noiembrie a anului trecut, iar cel mai mare regret al vedetei este că nu a reușit să ajungă la înmormântare. 

Ramona Bădescu a trăit cele mai grele momente în luna noiembrie, când tatăl ei s-a stins din viață. Artista regretă enorm că nu a apucat să își vadă tatăl pentru ultima oară și că nu a reușit să ajungă la înmormântare. Ramona a decis să aibă mai multă grijă de mama ei și a adus-o în Italia, alături de soțul și fiul ei. 


„Eu cred că ne-am dorit atât de mult în viața asta eu un copil, iar mama mea un nepoțel, încât trebuie să trăim intens în fiecare minut, în fiecare minut trebuie să-i povestim de bunicul lui, pentru că numai așa el trăiește cu noi și în amintirea noastră.


Îi povestim cine a fost. Viața merge înainte și trebuie să meargă înainte, dar am o alintare sufletească că tata era fecioară, iar Igancio e fecioară, așa că într-un fel generația se transmite”, a spus Ramona Bădescu pentru Antena Stars. 


Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată, iar viața ei s-a schimabt radical. Vedeta este foart fericită alături de familia ei, iar rolul de mămică o prinde foarte bine. Chiar dacă a suferit enorm după pierderea tatălui, vedeta spune că Ignacio este cel care le dă putere să meargă mai departe, atât ei, cât și bunicii. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel