Raluka și Ana Baniciu, vizitate de un urs în vacanța de la munte. IMAGINI UIMITOARE cu animalul sălbatic

Data publicării:

Raluka și Ana Baniciu au avut parte de un musafir nepoftit în vacanța de la munte. Cele două au fost vizitate de un urs, iar imaginile cu animalul sălbatic au ajuns imediat virale.

Pe lângă faptul că sunt cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, Raluka și Ana Baniciu sunt și foarte bune prietene. Acest lucru poate fi observat de-a lungul timpul în fotografiile pe care cele două le postează în mediul online, dar și în urma experienței lor în cadrul emisiunii Asia Express, acolo unde au demonstrat că se susțin reciproc și că e leagă o prietenie foarte strânsă. Acest lucru a dus chiar și la căștigarea competiției.

Ana Baniciu și Raluka, musafir nepoftit la munte! 

Cele doua artiste s-au echipat și au plecat într-o vacanță la munte, acolo unde se distrează de minune. Raluka și Ana Baniciu s-au filmat în timp ce se dădeau cu schiurile și le-au arătat și fanilor cât de frumoasă este atmosfera la munte.

După o zi obositoare de urcat pe pârtie, Ana și Raluka alături de ceilalți prieteni s-au retras la cabana unde s-au cazat, acolo unde au avut parte de un musafir nepoftit. Artistelor nu le-a venit să creadă când au văzut că "vizitatorul" era un urs adevărat. Fără să stea prea mult pe gânduri, acestea au scos imediat telefoanele mobile și au surprins întreaga scenă, imaginile cu animalul sălbatic ajungând imediat virale pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel