Raluka, dezvăluiri incendiare. Artista și-a înșelat iubitul: „Am impresia că o să mai înșel în viața mea”

Data publicării:
Raluka, foto Instagram
Descriere foto: Raluka, foto Instagram

Raluka a vorbit cu multă sinceritate despre greșelile pe care le-a făcut în relații. 

Raluka a fost invitată la podcatul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre cele mai mari temeri ale sale, dar și cele mai mari greșeli. 

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a spus Raluka în cadrul podcasului lui Damian Drăghici.


Artista este o femeie puternică și asumată, astfel că nu se ferește să își recunoască greșile. Vedeta spune că a înșelat în relații și crede că e capabilă să o mai facă. 

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea. Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a dezvăluit artista.

 

Deși astăzi este una dintre cele mai apreciate artiste din România, copilăria Ralucăi Nistor nu a fost una lipsită de griji. Părinții cântăreței au făcut mari sacrificii pentru ca ea să-și poată urma visul. 

„Familia este totul pentru mine, ocupă primul loc în viața mea. Copilăria mea a fost una frumoasă, am niște părinți minunați, care uneori au fost exigenți cu mine pentru a mă proteja. Ai mei au făcut tot posibilul ca eu să fiu prezentă la toate concursurile și festivalurile de muzică, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a mă ajuta, chiar dacă viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei”, a declarat Raluka pentru VIVA!.

Tatăl artistei a lucrat ani de zile în străinătate pentru ca fiicele sale să nu ducă lipsuri, în timp ce mama lor se îngrija ca ele să aibă parte de o educație bună. De asemenea, Raluka a fost mereu încurajată și susținută de familia ei pentru a-și urma visul de a deveni cântăreața.


„Mama nu m-a lăsat să-mi pun cercel în limbă. Dar la ora 12.00 cel târziu, trebuia să fiu acasă. Tata trebuia să meargă la muncă, să ne aducă bani, eram conștientă de acest lucru. Din clasa I până într-a V-a tatăl meu a fost plecat în Israel, mama a trebuit să ne altoiască, pe mine și pe sora mea. Dar eu știam să mă ascund. Iar la școală m-am descurcat mereu. Mă jucam mai mult cu băieții, mă băteam cu ei! Aveam mulți copii cu care să mă joc, iar la școală cei mai minunați colegi. La Școala de muzică. Puteam să cânt cu vocea oricâte ore, dar nu mi-a plăcut să studiez după partituri. Mama cânta muzică folk, iar tata – muzică populară, din momentul în care bea un păhărel până când reușim să-l oprim”, a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel