Raluka, confesiuni emoționante din trecutul său. Prin ce greutăți a trecut artista: „Cântam pe casa scării”

Data publicării:
Raluka, instagram
Descriere foto: Raluka, instagram

Raluka a făcut dezvăluiri emoționante din trecutul său. Artista a traversat o perioadă grea.

Ralluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a scos hituri pe bandă rulantă, colaborări importante și apariții explozive. Cu toate astea, artista este una dintre vedetele care preferă să își țină viața privată discretă. Aparițiile acesteia sunt strict legate de muzică și de cariera sa. 

Puțini sunt cei care știu cum a decurs debutul său în lumea muzicii, dar și greutățile prin care a trecut în drumul spre succes. Într-un interviu, Raluka a povestit ce demersuri a făcut după ce a realizat că are talent și poate să cânte. Artista a mărturisit că a început să cânte pe casa scării alături de prietenii săi de joacă, moment în care iubitul surorii ei și-a dat seama că poate cânta foarte frumos.

Ulterior, acesta a sfătuit-o pe mama Ralukăi să o înscrie la o școală de muzică, la puțin timp s-a și întâmplat acest lucru, apoi au urmat spectacolele, primul fiind chiar în cadrul unei nunți.

„Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte. Primul a fost la 12 ani, am cântat la o nuntă. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi”, a declarat Raluka pentru okmagazine.ro

De asemenea, artista a mărturisit că a trecut și prin perioade mai proaste din punct de vedere financiar, însă a reușit să le depășească.

„Da, am avut şi momente bune şi momente mai puţin bune. Am crescut într-o familie modestă, am muncit din greu şi cred că asta m-a ajutat, deoarece sunt capabilă să mă descurc în orice situaţie. Nu este confortabil, dar trebuie să fii puternic şi răbdător. În timp, apar şi rezultatele, mai ales cele financiare”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel