Raluka a încins internetul cu formele ei. În ce ipostază fierbinte s-a fotografiat artista

Data publicării:

Raluka a reușit să își puna fanii pe jar cu o fotografie incendiară, în care se afișează într-o ipostază sexy, parcă desprinsă din filmele pentru adulți.

Raluka este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Frumoasa vedetă știe întotdeauna cum să fie în centrul atenției și cum să-și pună în valoare atuurile cu care a înzestrat-o Mama Naturii. Artista este o femeie extrem de sexy și a demonstrat de nenumărate ori că nu poate renunța la inhibiții, însă de data aceasta Raluka i-a lăsat pe toți cu gura căscată, oferindu-le o priveliște fierbinte.

Raluka, cu posteriorul bombat la înaintare

Artista a plecat departe de România, unde se bucură de căldură și de nisipul fierbinte. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Raluka și-a scos la înaintare posteriorul bombat. Mândră tare de formele ei perfecte, Raluka nu exită nicio clipă și nu le arăte și internauților cum arată corpul ei pe care îl lucrează din greu în sala de fitness.

Chiar dacă la noi temperaturile au scăzut considerabil, la vederea unei asemenea fotografii frigul de afară parcă nici nu se mai simte.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel