Raluka a dezvăluit 5 lucruri neștiute despre ea: Încă n-am reușit să depășesc momentul ăsta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Raluka, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluka, Instagram

Raluka le-a dezvăluit fanilor cele mai interesante și neștiute lucruri despre ea.

Raluka este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi. Totuși, chiar dacă este o persoană publică, iar viața ei este extrem de expusă, există și lucruri pe care fanii s-ar putea să nu le știe despre vedetă. Raluka a dat totul din casă, în cadrul unei emisiuni, spunând care sunt cele mai interesante cinci lucruri despre ea.

"Sunt foarte irascibilă când sunt obosită, mănânc extrem de multă ciocolată și, când spun extrem, chiar vorbesc serios, mă enervez cel mai tare în trafic, încă n-am reușit să depășesc momentul ăsta. Iubesc cel mai mult din lume animăluțele și când eram mică eram mai mult băiețel, decât fetiță. Mă jucam mai mult cu băieții și avem jucării mai multe de băieți, decât de fete."  declarat Raluka, în emisiunea Give me 5, de la UTV.

@utv.ro 5 lucuri pe care nu le stiai despre Raluka❤️???? #giveme5 ♬ original sound - utv.ro

 

Raluka, probleme grave cu acneea

Cântăreața este una dintre vedetele care a recunoscut și faptul că a avut probleme destul de serioase cu acneea. Raluka a trecut prin momente cumplite atunci, pentru că ajunsese chiar în stadiul să refuze să se prezinte la anumite evenimente publice, din cauza acestor probleme.

„Când te confrunți cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de ușor la depresie. Pentru că alergi la toți doctorii și iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile în care mă izolam până se mai remediau problemele. Și perioade în care mă resemnam cu ideea că așa voi fi toată viața. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Și să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările. Am avut și momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieșit întotdeauna”, a povestit Raluka, pentru EGO.ro.

Raluka suferă de acluofobie

Statutul de vedetă nu o protejează pe cântăreață de fobii. Aceasta a recunoscut faptul că nu poate sta într-o încăpere în care este total întuneric, iar dacă s-ar întâmpla acest lucru ar putea exista consecințe grave, spune ea.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a dezvăluit Raluka în podcastul lui Damian Drăghici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel